Φυτά Online

Φυτά

Εμπλουτίστε το περιβάλλον σας με υγιή και όμορφα φυτά σε γλάστρες που γεμίζουν τον χώρο του σπιτιού ή του γραφείου σας με χρώμα. Εκτός από φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αγοράστε τη συλλογή μας από φυτά σε γλάστρες & γυάλες για κάθε δωμάτιο ή γραφείο.

Τσίκας Φυτό

€250,00
ΚΩΔ product_0630

Αρέκα Φυτό

€180,00
ΚΩΔ product_0627

Ορχιδέα Δεντρόβιουμ Λευκή

€50,00
ΚΩΔ product_0622

Ροζ Ορχιδέα

€35,00
ΚΩΔ product_0618

Δράκαινα Μαρτζινάτα

€65,00
ΚΩΔ product_0616

Βριέζια Φυτό

€30,00
ΚΩΔ product_0609

Ορχιδέα Φυτό

€50,00
ΚΩΔ product_0608

Ζαμιοκούλκας Φυτό

€35,00
ΚΩΔ product_0606

  

 

 

 

Αποστολή Φυτών

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά δώρα που μπορείτε να στείλετε στους αγαπημένους σας για γιορτή, γενέθλια, γέννηση, περαστικά, αρραβώνας η για το νέο τους σπίτι, όπως και για πολλές διαφορετικές επαγγελματικές οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις ή εταιρικά, επαγγελματικά δώρα για εγκαίνια μαγαζιού, καταστήματος, γραφείου ή ιατρείου για φίλους και συνεργάτες. Στο 21 Flowers θα βρείτε πολλά διαφορετικά φυτά και πολλούς λόγους για να τους στείλετε ένα δώρο φυτών. Η αποστολή φυτών σε γλάστρες είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Ανεξάρτητα από την περίσταση που γιορτάζετε, ό, τι κι αν επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη συλλογή φυτών εσωτερικού η εξωτερικού χώρου, ακόμα και εάν αυτό το φυτό προορίζεται για το σπίτι ή το γραφείο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποτελεί μία διαχρονική και σίγουρη επιλογή δώρου για άντρες και γυναίκες.

Τα πιο Δημοφιλή Φυτά σε Γλάστρες για Παράδοση
Δείτε τα πιο δημοφιλή φυτά σε πωλήσεις

Ορχιδέα Φαλαινόψις
Μπονσάϊ
Ελιά
Γαρδένια
Αζαλέα

Εάν σκέφτεστε να στείλετε σε κάποιον ένα εντυπωσιακό φυτό ως δώρο, εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους ένα φυτό μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Πρώτον, τα φυτά διαρκούν πολύ περισσότερο από τα λουλούδια. Τα φυτά είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα ή ακόμα και ύφος στη διακόσμηση στο σπίτι ή το γραφείο. Τα φυτά σε γλάστρες μπορούν επίσης να ζήσουν για πολλά χρόνια όταν δέχονται την κατάλληλη φροντίδα.

Τα φυτά μπορούν να μεταφέρουν πολλά διαφορετικά μηνύματα. Εάν θέλετε να γιορτάσετε τη γέννηση ενός παιδιού, ένα φυτό μπορεί να υπενθυμίσει στους νέους γονείς τη γέννηση του μωρού καθώς μεγαλώνει και αρχίζει να προχωρά στα διάφορα στάδια της ζωής. Τα χρησιμεύουν ως παράσταση αγάπης και εκτίμησης για τη φύση, καθώς και σύμβολο ανάπτυξης.

Στο 21 Flowers μπορείτε να παραγγείλετε απλώς ηλεκτρονικά χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο. Η παράδοση φυτών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να στείλετε ένα υπέροχο δώρο.

Επιπλέον, όλες οι επιλογές αποστολής φυτών σε γλάστρες & γυάλες περιλαμβάνουν απλές οδηγίες φροντίδας.

Είτε γιορτάζετε τη γιορτή ή τα γενέθλια ενός αγαπημένου σας και θέλετε να ευχηθείτε Χρόνια πολλά, ένα όμορφο ανθοφόρο φυτό θα φέρει φως, ζωή και χαρά σε οποιοδήποτε σπίτι.

Search