Τουλίπες Λουλούδι

Τουλίπες

Από κλασικά μπουκέτα με τουλίπες μέχρι τολμηρές ανάμεικτες ανθοδέσμες με τουλίπα, γιορτάστε όλη την ομορφιά και τη γοητεία αυτών των επώνυμων ανοιξιάτικων λουλουδιών, που μπορούν να σταλούν όλο το χρόνο. Γιορτάστε την Άνοιξη με φωτεινά, εποχιακά λουλούδια που ανθίζουν σε έντονα χρώματα. Η τουλίπες είναι το τέλειο δώρο για να γιορτάσετε κάθε ξεχωριστή μέρα.

Μπουκέτο με Τουλίπες

€45,00
ΚΩΔ product_0141

Λευκές Τουλίπες - Μπουκέτο

€45,00
ΚΩΔ product_0142

Κόκκινες Τουλίπες - Μπουκέτο

€45,00
ΚΩΔ product_0143

Κίτρινες Τουλίπες - Μπουκέτο

€45,00
ΚΩΔ product_0144

Ροζ Τουλίπες - Μπουκέτο

€45,00
ΚΩΔ product_0145

Πορτοκαλί Τουλίπες - Μπουκέτο

€45,00
ΚΩΔ product_0146

Τουλίπες & Αλστρομέρια - Ανθοδέσμη

€55,00
ΚΩΔ product_0147

Τουλίπες & Τριαντάφυλλα - Μπουκέτο

€45,00
ΚΩΔ product_0148

  

 

 

 Τι Συμβολίζουν οι Τουλίπες

Τουλίπες, αυτά τα κομψά και όμορφα λουλούδια, είναι ένα διαχρονικό σύμβολο χαράς και αναγέννησης και συμβολίζουν την έλευση των θερμότερων ημερών και το τέλος της μακράς και κρύας χειμερινής περιόδου. Οι τουλίπες προέρχονται από την Περσία και την Τουρκία πριν από αιώνες, οι τουλίπες έφτασαν γρήγορα στην Ευρώπη και είναι από τα πιο δημοφιλή λουλούδια παγκοσμίως. Δεδομένου ότι συμβολίζουν την χαρά και την αναγέννηση, οι τουλίπες αποτελούν ένα εξαιρετικό δώρο, όπως για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Ημέρα της Γυναίκας, το Πάσχα, και την Ημέρα της Μητέρας.

 

Πότε Στέλνουμε Τουλίπες

Οι τουλίπες με τα τολμηρά χρώματα τους και με τις πανέμορφες ανθίσεις, είναι ιδανικά δώρα για κάθε περίσταση. Σήμερα, μπορείτε να στείλετε ένα μπουκέτο με τουλίπες για να καλωσορίσετε την άνοιξη και της φωτεινές, ηλιόλουστες ημέρες. Η άνοιξη είναι η εποχή που όλα γύρω μας γεμίζουν χρώμα και άρωμα από πολύχρωμα λουλούδια.

Search