Πορτοκάλι Τριαντάφυλλα

Πορτοκάλι Τριαντάφυλλα

Το ζωντανό πορτοκαλί τριαντάφυλλο μιλά από μόνο του καθώς αντιπροσωπεύει τη γοητεία, τον ενθουσιασμό, την επιθυμία και την ενέργεια. Τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα συμβολίζουν επίσης τον θαυμασμό και τον ενθουσιασμό, καθιστώντας τα το τέλειο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο μετά από ένα μεγάλο επίτευγμα. Με τόσο θετικό και ενθαρρυντικό νόημα, τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους. Παραγγείλετε ένα μοναδικό μπουκέτο με πορτοκαλί τριαντάφυλλα για παράδοση σήμερα.

A New Day - Μπουκέτο με Πορτοκαλί Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0397

Butterfly - Μπουκέτο με Πορτοκαλί Τριαντάφυλλα

€60,00
ΚΩΔ product_0398

Felicity - Μπουκέτο με Πορτοκαλί Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0399

Golden Times - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€75,00
ΚΩΔ product_0401

Floral Fancy - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0402

Autumn Hedgerow - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0403

California Dreaming - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€90,00
ΚΩΔ product_0404

  

 

 

 

 

Αποστολή Τριαντάφυλλα Πορτοκάλι 

Χρειάζεστε ένα δώρο που να αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Τα πορτοκάλι τριαντάφυλλα είναι πάντα εξαιρετικές επιλογές για να στείλετε ένα ιδανικό δώρο σε αρκετές περιπτώσεις, ένα μπουκέτο με πορτοκάλι τριαντάφυλλα μπορείτε να τα στείλετε στον φίλο, τη μαμά, το δάσκαλό σας ή σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για την επέτειο, την αποφοίτηση ή την απόκτηση νέας εργασίας.

Τα κοραλί πορτοκάλι τριαντάφυλλα συνδυάζουν το πάθος και την ένταση των κόκκινων τριαντάφυλλων με τη φιλικότητα και τη χαρά της κίτρινης χλωρίδας όπως τα ηλιοτρόπια. Αυτό σημαίνει ότι είναι τέλεια δώρα για έναν ρομαντικό ραντεβού, παράλληλα όμως μια ανθοδέσμη με πορτοκάλι τριαντάφυλλα είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας. Τα πορτοκάλι τριαντάφυλλα είναι ιδανικά για σχεδόν κάθε περίσταση, επειδή συνδυάζουν τα διαχρονικά παραδοσιακά τριαντάφυλλα με τις έντονες αποχρώσεις που βρίσκονται σε πανέμορφες πορτοκάλι ανθοδέσμες.

Οι ανθοσυνθέσεις μας με πορτοκάλι τριαντάφυλλα, τα μπουκέτα με κοραλί και πορτοκαλί τριαντάφυλλα προσφέρουν μια φυσική αίσθηση, ζωντάνια, ευεξία και είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικά για οποιοδήποτε δωμάτιο και χώρο.

Εάν τα πορτοκάλι τριαντάφυλλα είναι ο τέλειος τρόπος για να μεταφέρετε το μήνυμά σας, παραγγείλετε μπουκέτα με πορτοκάλι λουλούδια στο 21 Flowers και κάντε μια όμορφη έκπληξη.

 

Search