Λουλούδια για Περαστικά

Λουλούδια για Περαστικά

Στείλτε ένα πραγματικά γλυκό καλάθι με φρέσκα λουλούδια για περαστικά και ευχηθείτε καλή ανάρρωση με ένα πρωτότυπο δώρο για να τους φτιάξετε τη διάθεση και να τους βοηθήσετε να "γίνουν σύντομα καλά!" Θα χαρούν με την αποστολή ενός μπουκέτου ή μιας συνθέσεις με λουλούδια ως δώρο στο νοσοκομείο και θα αισθανθούν υπέροχα γνωρίζοντας ότι τους σκέφτεστε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Θεώνη - Δώρα για Καλή Ανάρρωση

€55,00
ΚΩΔ product_02237

Ορχιδέα - Όμορφο Δώρο για Περαστικά

€50,00
ΚΩΔ product_02203

Ίριδα - Δώρα για Περαστικά

€45,00
ΚΩΔ product_02190

Ήλιος - Μπουκέτο για Ασθενή

€55,00
ΚΩΔ product_02166

  

 

 

 

Λουλούδια για Περαστικά & Δώρα Ανάρρωσης

Ένα νοσοκομείο μπορεί να είναι ένα κρύο μέρος, και μια λουλουδάτη σύνθεση είναι μια μοναδική επιλογή δώρου. Τίποτα δεν λέει "Περαστικά" σαν ένα ζωντανό καλάθι λουλουδιών με ένα χειρόγραφο μήνυμα της επιλογής σας. Αγοράστε μοναδικές ανθοδέσμες λουλουδιών και στείλτε δώρα για άνδρες και γυναίκες. Είτε ψάχνετε για να στείλετε μπουκέτο με λουλούδια για περαστικά σε άντρα ή γυναίκα, τη μαμά, τον μπαμπά, τον αδελφό, την αδελφή, την κόρη ή τον γιο σας, το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορεί να σας βοηθήσει να στείλετε λουλούδια αυθημερόν σε όλα τα νοσοκομεία της Αθήνας.

 

Τι Είδους Λουλούδια Στέλνετε για Περαστικά & Ανάρρωση

Στο 21 Flowers, διαπιστώνουμε ότι τα πολύχρωμα λουλούδια χρησιμεύουν ως υπέροχα δώρα για κάποιον που αναρρώνει από μια χειρουργική επέμβαση, ασθένεια ή τραυματισμό. Στείλτε ένα μπουκέτο λουλουδιών, συνθέσεις λουλουδιών και καλάθια δώρων για να ευχηθείτε στον παραλήπτη σας γρήγορη ανάρρωση.

 

Search