Ορχιδέα Λουλούδι

Ορχιδέες

Είτε στέλνετε μπουκέτα με λουλούδια ορχιδέας, είτε ορχιδέα phalaenopsis στον αγαπημένο σας φίλο είτε παραδίδετε ένα φυτό ορχιδέας cymbidium σε κάποιον ειδικό, το 21 Flowers ανθοπωλείο έχει εντυπωσιακές ανθοδέσμες ορχιδέας για γάμο και συνθέσεις λουλουδιών, όλα σχεδιασμένα για να φέρουν κομψότητα και ομορφιά σε κάθε χώρο.

Πράσινη Ορχιδέα Σιμπίντιουμ

€40,00
ΚΩΔ product_0174

Ροζ Ορχιδέα Σιμπίντιουμ

€40,00
ΚΩΔ product_0175

Λευκή Ορχιδέα Σιμπίντιουμ

€40,00
ΚΩΔ product_0176

Κίτρινι Ορχιδέα Σιμπίντιουμ

€40,00
ΚΩΔ product_0177

Κομψό Μπουκέτο με Ορχιδέες

€95,00
ΚΩΔ product_0178

Ρομαντική Σύνθεση με Ορχιδέες

€145,00
ΚΩΔ product_0179

Εντυπωσιακή Ανθοδέσμη με Ορχιδέα

€125,00
ΚΩΔ product_0180

Love Υou - Ανθοσύνθεση Λουλουδιών

€115,00
ΚΩΔ product_0181

  

 

 

 Oρχιδέα Λουλούδια Παράδοση

Στείλετε ένα από τα πιο κομψά και γοητευτικά λουλούδια, την ορχιδέα. Αυτές οι λέξεις περιγράφουν υπέροχα την απαράμιλλη ομορφιά της ορχιδέας. Τα πιο αριστοκρατικά και πιο ιστορικά λουλούδια που είναι πολύτιμα από όλο τον κόσμο και μπορούν να ομορφύνουν κάθε χώρο. Επιλέξτε από την υπέροχη και πολυτελή ορχιδέα dendrobium, σε φωτεινές αποχρώσεις μοβ και λευκού, την εξαιρετικά ανθεκτική ορχιδέα σιμπίντιουμ σε λευκό, ρος, κίτρινο και πράσινο χρώμα, την εκπληκτική ορχιδέα φαλαίνοψις σε λεύκο, μπλε, ρος, μωβ, πιτσιλωτή, λιλά, δίχρωμη σε κεραμικό κασπώ, γλάστρες ή σε γυάλινα βάζα. Αυτά τα διαχρονικά λουλούδια με πάνω από 25.000 διαφορετικά είδη, είναι το τέλειο δώρο για γιορτή, γενέθλια, επέτειο, για την διακόσμηση σπιτιού ή του γραφείου. Οι ορχιδέες είναι επίσης ένα από τα πιο συμβολικά λουλούδια στην ιστορία. Οι ορχιδέες θεωρούνται σύμβολα αγάπης λόγω του γεγονότος ότι τα φυτά αναπτύσσονται εύκολα και ανθίζουν υπό τις περισσότερες συνθήκες.

 

Ορχιδέα Έννοια και Συμβολισμός

Οι ορχιδέες είναι η σαμπάνια των λουλουδιών. Οι ορχιδέες μεταφέρουν κομψότητα και πολυτέλεια. Η ορχιδέα είναι ένα δημοφιλές λουλούδι για διακοσμητικές συνθέσεις λουλουδιών για αιώνες καθώς προσθέτει ζωντάνια και χρώμα σε κάθε δωμάτιο.

Σε κάθε πολιτισμό έχουν τις δικές τους πεποιθήσεις για το τι συμβολίζει μια ορχιδέα. Σε πολλές διαφορετικές κοινωνίες, τα υπέροχα λουλούδια της ορχιδέας έχουν μεγάλη τελετουργική και πολιτιστική αξία.

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι οι ορχιδέες έχουν θεραπευτικές και καταπολεμητικές ασθένειες, είναι γνωστό το ότι χρησιμοποιούσαν της ορχιδέες για να τροφοδοτήσουν τη δύναμη τους για να πολεμήσουν τους Ρωμαίους ή ως αφροδισιακό, για παράδειγμα, ή ορχιδέα ήταν ένα μεγάλο σύμβολο της ανδρικής γονιμότητας.

Στη μακρόχρονη ιστορία της Κίνας η ορχιδέα χρησιμοποιούνταν για το βήχα ή ακόμη και πνευμονική νόσο, η παραδοσιακή κινεζική ιατρική προτείνει μια θεραπεία φυτικών φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των ορχιδεών.

Δημοφιλής και στην αρχαία Ιαπωνία, η ορχιδέα θεωρήθηκε σύμβολο πλούτου βασιλιάδες, οι οποίοι κράτησαν τα λουλούδια στους ναούς τους και τα ανέθεσαν στους ζωγραφισμένους κυλίνδρους τους. Οι Ιάπωνες πολεμιστές πίστευαν ότι ανταμείβονταν για την ανδρεία τους αν συναντούσαν μια ορχιδέα, ενώ οι Αζτέκοι έπιναν ένα σκεύασμα φτιαγμένο με εκχυλίσματα από ορχιδέα βανίλιας και κόκκους κακάο, τα οποία πίστευαν ότι αύξησαν τη φυσική τους δύναμη.

Σε περιοχές των Φιλιππίνων, οι ορχιδέες διαδραματίζουν ρόλο ως προστάτες των δασών, ενώ πιο νότια. Ποιητικά, οι Ιάβες περιγράφουν τις ορχιδέες ως κομμάτια που έχουν πέσει από το μανδύα μιας πριγκίπισσας.

Η μυστηριώδη ομορφιά των ορχιδεών δεν είναι μόνο ακαταμάχητα γοητευτική, αλλά είναι το τέλειο φυτό για να σας κρατήσει υγιείς. Αν θέλετε τη ντελικάτη αύρα και αισθητική μιας άλλης εποχής, στην βικτοριανή εποχή ή διακόσμηση των δωματίων με φυτά ορχιδέας βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, μειώνει το άγχος και θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα τη νύχτα.

Ενώ όλες οι ορχιδέες συμβολίζουν την αγάπη και την ομορφιά, το χρώμα της ορχιδέας μπορεί να αλλάξει την επιδιωκόμενη έννοια του λουλουδιού.

 

Λευκή Ορχιδέα

Οι λευκές ορχιδέες σημαίνουν αθωότητα και αγνότητα, κομψότητα και ομορφιά και επίσης αντιπροσωπεύει σεβασμό και ταπεινότητα.

 

Μωβ ορχιδέες

Οι μωβ ορχιδέες συμβολίζουν τον θαυμασμό, το σεβασμό, την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα

 

Κίτρινες ορχιδέες

Οι κίτρινες ορχιδέες αντιπροσωπεύουν φιλία, χαρά και νέες αρχές.

 

Ροζ ορχιδέες

Οι ροζ ορχιδέες συμβολίζουν τη χάρη, τη χαρά και την ευτυχία και μπορούν επίσης να συμβολίσουν την αθωότητα και τη θηλυκότητα.

 

Πορτοκαλί ορχιδέες

Οι πορτοκαλί ορχιδέες συμβολίζουν τον ενθουσιασμό, το θάρρος και την υπερηφάνεια.

 

Πράσινες ορχιδέες

Οι πράσινες ορχιδέες πιστεύεται ότι φέρνουν καλή τύχη και ευλογίες. Αντιπροσωπεύουν καλή υγεία, φύση και μακροζωία.

 

Κόκκινες ορχιδέες

Οι Κόκκινες Ορχιδέες συμβολίζουν το πάθος και την επιθυμία, αλλά μπορούν επίσης να συμβολίσουν τη δύναμη και το θάρρος.

Search