Αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε.

Μια καλή αίτια για να στείλετε λουλούδια είναι ή χαρά μιας απροσδόκητης εκπλήξεις για το παραλήπτη. Σκεφτείτε το καλύτερα! Τίποτε δεν προσφέρει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίησή, χαμόγελα, αγάπη, και τρυφερότητα όσο τα όμορφα λουλούδια.

Σχετικά με την εικόνα

Ιστορικό

Το 21Flowers ιδρύθηκε το 2013 με αφορμή το σχεδιασμό μιας σύγχρονης αγοράς λουλουδιών και φυτών, συνεχίζει να καινοτομεί και επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του καταναλωτή, καθιστώντας την αγορά φρέσκων λουλουδιών σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν τα όμορφα και ιδιαίτερα λουλούδια.

Η Αποστολή και το Όραμά μας

Το πάθος μας για εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα, μας ώθησε στην δημιουργία νέων προϊόντων, για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας! Από την συλλογή μέχρι και την τελική τους διάθεση, θέλουμε να κάνουμε την αποστολή λουλουδιών και δώρων μια εύκολη και ευχάριστη υπόθεση.

Μία μοναδική εμπειρία με αμέτρητες εκπλήξεις
Λουλούδια στις καλύτερες τιμές

Δωρεάν Aποστολή

Αποστολή λουλουδιών αυθημερόν στην Αθήνα για αγορές προϊόντων από 20,00 ευρώ με δωρεάν παράδοση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Στο 21Flowers δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα για τις αποστολές σας. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε από τις 9:00 το πρωί έως 20:00 λουλούδια με δωρεάν αποστολή, μετά της 20:00 και για νυχτερινές ώρες, επιβαρύνεστε με επιπλέον χρεώσεις για την παραγγελία σας, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα, εκτός αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 200 ευρώ, τότε θα σταλεί χωρίς επιπλέον χρέωση.

100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το κατάστημα έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 24 ωρών. Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε και την πλήρη συσκευασία του.
header-logo.png

Ανθοπωλεία Αθήνα

Στείλτε λουλούδια online! Ιδανικά δώρα που δημιουργούν σε κάθε περίσταση τα πιο ξεχωριστά συναισθήματα.

Ο λογαριασμός μου

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε προσφορές και νέα!

Περισσότερα

© 2021. All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο Online Αθήνα.
payment-card-img

Search