Πώς θα βρεις λουλούδια για την νυφική ανθοδέσμη - 21Flowers

Πώς θα βρεις ή πώς μπορείτε να διατηρήσετε και ν' αποξηράνεις τα λουλούδια για τη νυφική σας ανθοδέσμη; μύθος νούμερο ένα. Δεν μπορείς να αποξηράνεις λουλούδια και να κρατήσεις την ανθοδέσμη ή το λουλούδι που σου προσέφεραν. Η ειρωνεία, είναι, απ΄ όλους ανθοπώλες & διακοσμητές επιστήμονες που μιλάνε για tips και την τεχνική στην αποξήρανση λουλουδιών και πώς να αποξηράνεις τα λουλούδια ή την ανθοδέσμη σου, είναι τραγική. "Μη ξεχνάτε" η φύση ανοφορεί και θα το κάνει για πάντα. Στο πλανήτη μας το έτος χωρίζεται τυπικά σε τέσσερις εποχές, κάθε λουλούδι έχει την εποχή και ορισμένη χρονική διάρκεια η οποία καθορίζεται, αν είναι τριαντάφυλλο έως 7 ημέρες, αν είναι φυτό 30 έως 90 ημέρες ανθοφορίας. Η τέσσερις εποχές, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα δεν θα υπήρχαν. Ποια είναι η πραγματικότητα?

Κορίτσια εσάς που σας αρέσουν τα λουλούδια ή ψάχνετε πώς να διατηρήσετε ή πώς να αποξηράνεις τη νυφική σου ανθοδέσμη.

1 - Μια νυφική ανθοδέσμη αν θέλετε να το να έχετε για πάντα. Τα λουλούδια που πρέπει να διαλέξετε για την ανθοδέσμη, θα πρέπει πρώτα να δείτε Rose Amor ή Verdissimo Preserved Flowers.

Τι είναι τα διατηρημένα λουλούδια?

Τα διατηρημένα λουλούδια είναι 100% φυσικά προϊόντα που έχουν υποστεί μια διαδικασία συντήρησης για να διατηρήσουν την ομορφιά τους και τη φρεσκάδα τους χωρίς να χρειάζονται νερό ή ηλιακό φως.

Η διαδικασία

Το λουλούδι ή το φυτό συλλέγεται στο ιδανικό σημείο από την άποψη της φυσικής ομορφιάς από ένα από τα χωράφια, το λουλούδι εισέρχεται σε ιδιόκτητη διαδικασία για να απορροφήσει ένα συγκεκριμένο μίγμα 100% φυτικής και βιοδιασπώμενης συνταγής συντήρησης.

Το υγρό συντήρησης αντικαθιστά το χυμό και το νερό στο εσωτερικό του φυτού, σχηματίζοντας έτσι μια σταθερή εικόνα της φύσης, δημιουργώντας ένα μοναδικό και 100% φυσικό προϊόν. Τα διατηρημένα λουλούδια και τα φυτά παραμένουν όμορφα και αμετάβλητα εδώ και μήνες χωρίς πότισμα, ελαφρύ και ουσιαστικά χωρίς συντήρηση.

Η βασική μέθοδος διατήρησης λουλουδιών και φυτών υπήρξε εδώ και πολλά χρόνια, αλλά για πρώτη φορά κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως βιομηχανική διαδικασία πριν από 25 χρόνια. Μέσω της αφοσιωμένης προσπάθειας, η τεχνολογία έχει βελτιστοποιηθεί και αναβαθμιστεί μέχρι σήμερα στην αποτελεσματική και ευρείας κλίμακας λειτουργία.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά και η ευρεία ποικιλία των διατηρημένων λουλουδιών τα καθιστούν χρήσιμα σε μια τεράστια ποικιλία καταστάσεων. Από μια νυφική ανθοδέσμη που θα κρατήσει τη μνήμη ζωντανή για χρόνια σε ένα πράσινο τοίχο φυτών που φέρνουν τη φύση στο γραφείο σας χωρίς να ανησυχείτε για πρόσθετη συντήρηση ή κόστος.

 

 

 

header-logo.png

Ανθοπωλεία Αθήνα

Στείλτε λουλούδια online! Ιδανικά δώρα που δημιουργούν σε κάθε περίσταση τα πιο ξεχωριστά συναισθήματα.

Ο λογαριασμός μου

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε προσφορές και νέα!

© 2020. All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο Online Αθήνα.
payment-card-img

Search