Μηνιαία παράδοση φρέσκων λουλουδιών Club - Γίνε μέλος κι εσύ

Παραγγείλετε τα πιο φρέσκα λουλούδια του μήνα με το ανθοπωλείο Αθήνα 21Flowers. Τα πλεονεκτήματα των φρέσκων λουλουδιών Club. Τι μπορείτε να πάρετε: Όταν συμμετέχετε στο λουλούδι του μήνα Club. Αν θελήσατε ποτέ να πάρετε όμορφες, φρέσκες, παραδόσεις λουλουδιών στο σπίτι ή το γραφείο σας σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση, τότε αυτές οι συνδρομητικές υπηρεσίες λουλουδιών και η ιδανική επιλογή.

Με μια συνδρομή φρέσκων λουλουδιών και διαρρυθμίσεων που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Και καλύτερα από όλα, αυτές οι υπηρεσίες θα ομορφύνουν εντελώς το νοικοκυριό σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις σας για λουλούδια και την συχνότητα παράδοσης. Θα αρχίσετε να λαμβάνετε όμορφα φυτά και λουλούδια κατευθείαν στην πόρτα σας.

Εδώ είναι οι καλύτερες συνδρομές λουλουδιών που πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα ειδικά αν ψάχνετε για εύκολους τρόπους για να φωτίσετε και να ομορφύνετε το σπίτι ή το γραφείο σας.


Όταν ενταχθείτε στο Club, θα πάρετε μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή μοναδικών λουλουδιών ή φυτών που θα σας φέρονται φρέσκα κάθε μήνα. Πρόκειται για μία από τις φθηνότερες διαθέσιμες υπηρεσίες.


Τι παίρνετε: Όταν συμμετέχετε στο 21 Flowers Club, θα πάρετε ένα όμορφο μπουκέτο εποχιακών λουλουδιών ή φυτών που παραδίδονται στην πόρτα σας φρέσκα, κάθε μήνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχέδιο και το είδος λουλουδιών / φυτών και αυτό είναι. Αυτά κάνουν επίσης εκπληκτικά δώρα.


Τι κοστίζει: Οι τιμές ξεκινούν από 75,00  για 3 μήνες ανάλογα με τον τύπο του λουλουδιού σας.

Για να ξεκινήσετε, ο προσωπικός σας σύμβουλος σχεδίασης συναντιέται μαζί σας για να συζητήσετε το στυλ λουλουδιών, τις προτιμήσεις και τον χώρο σας και από εκεί θα πάρετε μια προσαρμοσμένη πρόταση για την υπηρεσία βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης.

 

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες εάν θέλετε να είστε μέλος του Club με το μήνα


Ευχαριστούμε και ελπίζουμε ότι θα βρείτε την υπηρεσία 21Flowers Club συνδρομής  λουλούδια που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

header-logo.png

Ανθοπωλεία Αθήνα

Στείλτε λουλούδια online! Ιδανικά δώρα που δημιουργούν σε κάθε περίσταση τα πιο ξεχωριστά συναισθήματα.

Ο λογαριασμός μου

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε προσφορές και νέα!

© 2020. All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο Online Αθήνα.
payment-card-img

Search