Forever Rose

Forever Roses

Τα forever roses είναι μια καταπληκτική ιδέα δώρου για εκείνον ή εκείνη, είναι τριαντάφυλλο που διαρκούν για πάντα, είναι ένας μοναδικός τρόπος για να πείτε «Σ'αγαπώ… τώρα και για πάντα» χωρίς να χρειάζεται να προφέρεις λέξη. Τα αιώνια τριαντάφυλλα σε γυάλα, θόλο ή καμπάνα είναι ένα ιδανικό για μια ειδική περίσταση ή απλώς για να κάνει κάποιον να νιώσει ιδιαίτερα ξεχωριστός, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου - γιατί ποιος χρειάζεται πραγματικά έναν λόγο για να κάνει δώρο κάτι τόσο όμορφο.

Forever Roses - Κόκκινο

€40,00
ΚΩΔ product_0024

Forever Roses - Λευκό

€40,00
ΚΩΔ product_0025

Forever Roses - Ροζ

€40,00
ΚΩΔ product_0026

Forever Roses - Μπλε

€40,00
ΚΩΔ product_0027

Forever Roses - Κίτρινο

€40,00
ΚΩΔ product_0028

Forever Roses - Γαλάζιο

€40,00
ΚΩΔ product_0029

Forever Roses - Μαύρο

€40,00
ΚΩΔ product_0030

Forever Roses - Πορτοκαλί

€40,00
ΚΩΔ product_0031

  

 

 

 

Είναι Αληθινά Τριαντάφυλλά τα Forever Roses

Χρησιμοποιούμε τριαντάφυλλο forever rose, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από το φρεσκοκομμένο λουλούδι. Αγγίξτε το απαλά και θα δείτε μόνοι σας πόσο πολύ ζωντανή είναι αυτή η βασίλισσα των λουλουδιών. Το τριαντάφυλλο για πάντα παραμένει ζωντανό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα (3 έως 5 χρόνια) χάρη σε μια ειδική μέθοδο σταθεροποίησης. 

 

Αποχυμωμένα Τιαντάφυλλα πώς Γίνονται

Καθώς η διάρκεια ζωής καθενός από τα τριαντάφυλλά μας είναι έως και 5 χρόνια, το ονομάζουμε "τριαντάφυλλο που ζει για πάντα" ή "για πάντα τριαντάφυλλο". Αυτό το όμορφο δώρο θα θυμίσει σε αυτόν τον ξεχωριστό την υπέροχη περιπέτεια, γεμάτη αγνότητα και την πιο ειλικρινή συναισθήματα - σαν τριαντάφυλλο, ξεκινάς μαζί τους! Λέει, "Σ' αγαπώ... για πάντα."

Κάθε αιώνιο τριαντάφυλλο που πουλάμε έχει υποστεί επεξεργασία, στο χέρι, με τη μέγιστη προσοχή. Πρώτα όμως, τα ελίτ αληθινά αποχυμωμένα τριαντάφυλλα καλλιεργούνται στις φυτείες στον Ισημερινό και την Ισπανία. Επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε τους καλύτερους παραγωγούς, ώστε να μπορούμε να επιβλέπουμε πλήρως την ποιότητα του προϊόντος. Η ικανοποίησή σας ως πελάτης είναι ο νούμερο ένα στόχος μας ως εταιρεία!

 

Συντήρηση Τριαντάφυλλα για Παντά

Το τριαντάφυλλό σας για πάντα δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, αν και πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένες συστάσεις:
1. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας
2. Μην τοποθετείτε το τριαντάφυλλο κάτω από τον άμεσο ήλιο
3. Μην το ποτίζετε.

 

Τι Είναι τα Forever Roses

Η σταθεροποίηση των τριαντάφυλλων είναι πολύ δημοφιλής αυτές τις μέρες. Η εφαρμογή αυτής της διαδικασίας ξεκίνησε ήδη τη δεκαετία του 1980 και έκτοτε έχει εκσυγχρονιστεί όλο και περισσότερο. Οι πιο πρόσφατες τεχνικές διασφαλίζουν ότι τα φρέσκα τριαντάφυλλα διαρκούν για περισσότερα από αρκετά χρόνια και σε πολλά χρώματα. Τα αιώνια τριαντάφυλλα είναι αληθινά τριαντάφυλλα. Αντιμετωπίζοντας τα φρέσκα τριαντάφυλλα με μια μοναδική μέθοδο, αυτά τα τριαντάφυλλα γίνονται μακροχρόνια για περισσότερο από ένα χρόνο και διατηρούν τη φυσική τους ομορφιά και απαλότητα.

Πώς σταθεροποιούνται τα φρέσκα τριαντάφυλλα

Η διαδικασία σταθεροποίησης εφαρμόζεται μόνο στα καλύτερα τριαντάφυλλα κομμένα στο χέρι. Μόλις τα τριαντάφυλλα φτάσουν στο βέλτιστο στάδιο ανάπτυξής τους, αντιμετωπίζονται με μια προηγμένη τεχνική διαδικασία κατά την οποία ο φυσικός χυμός τους αντικαθίσταται από ένα υγρό μείγμα γλυκερίνης, νερού και βαφών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα όμορφο προϊόν που μοιάζει με φρεσκοκομμένο τριαντάφυλλο. Είναι και φαίνεται φυσικό και διαρκεί περισσότερο από 3 χρόνια! Ποιο είναι το μυστικό; Στην πραγματικότητα, σταθεροποιούμε τη διαδικασία ανάπτυξης. Κατά συνέπεια, το τριαντάφυλλο διατηρεί τη φυσική του ομορφιά, τη μεταξένια απαλή λάμψη και το όμορφο έντονο χρώμα του. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα αληθινά τριαντάφυλλα, τα forever rose τριαντάφυλλα δεν απαιτούν νερό ή άλλη φροντίδα.

 

Πόσο Κοστίζει το Forever Rose

Δημοτικότητα η προσφορά και η ζήτηση είναι το κλειδί για τον καθορισμό των τιμών στα forever roses. Η υψηλή ζήτηση κρατά τις τιμές υψηλότερες από εκείνες πολλών άλλων λουλουδιών. Το forever rose είναι ένα δημοφιλείς τριαντάφυλλο το οποίο στεγάζεται σε ένα γυάλινο δοχείο εμπνευσμένο από κλασική ταινία του Disney, The Beauty and the Beast. Η χαμηλότερη τιμή του ανέρχεται, για παράδειγμα, στα 40 ευρώ. Το κόστος στα forever roses μπορεί να ποικίλει σημαντικά ανάλογα με τα πόσα τριαντάφυλλα forever θέλετε να τοποθετήσετε στην γυάλινη καμπάνα.

 

Προσφέρουμε τα διατηρημένα τριαντάφυλλα μας σε 16 χρώματα και 3 μεγέθη: μεγάλο, μεσαίο και μικρό. Όλες οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

 

Search