Λουλούδια για Ιατρείο

Φυτά για Γενέθλια

Η αποστολή λουλουδιών είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους τρόπους για να πεις Χρόνια Πολλά σε γιορτή ή τα γενέθλια τους. Οι παράδοση λουλουδιών για γενέθλια είναι διαθέσιμη αυθημερόν, και είναι μια ιδανική επιλογή για δώρο της τελευταίας στιγμής! Αν ψάχνετε για έμπνευση, έχουμε ειδικές συνθέσεις λουλουδιών και φυτών για να επιλέξετε το τέλειο δώρο γενεθλίων.

Βριέζια - Φυτό για Γενέθλια

€40,00
ΚΩΔ product_02840

Ορχιδέα Λευκή - Φυτό για Γενέθλια

€35,00
ΚΩΔ product_02836

Γκουσμάνια - Φυτό για Γενέθλια

€55,00
ΚΩΔ product_02837

Ορχιδέα Ροζ - Φυτό για Γενέθλια

€35,00
ΚΩΔ product_02838

Σπαθίφυλλο - Φυτό για Γενέθλια

€50,00
ΚΩΔ product_02839

Μπονσάι Δέντρο - Φυτό για Γενέθλια

€60,00
ΚΩΔ product_02841

Μίνι Καλαμοντίν - Φυτό για Γενέθλια

€45,00
ΚΩΔ product_02842

Ορχιδέα Δεντρόβιουμ - Φυτό για Γενέθλια

€50,00
ΚΩΔ product_02843

  

 

 

Στείλτε Υπέροχα Φυτά Γενεθλίων

Αγοράστε υπέροχα φυτά γενεθλίων και δώρα από μια όμορφη συλλογή φυτών γενεθλίων. Από την όμορφη ορχιδέα phalaenopsis έως τα δέντρα μπονσάι και την ελιά, βεβαιωθείτε ότι ένα από αυτά τα όμορφα φυτά θα στείλει τις καλύτερες ευχές για χρόνια πολλά στα γενέθλια των αγαπημένων σας. Θέλετε να στείλετε ένα φυτό εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου για δώρο. Παραγγείλετε online λουλούδια και φυτά γενεθλίων και κάντε το τέλειο δώρο.


Τα Καλύτερα Φυτά για Αποστολή σε Γενέθλια

Ορχιδέα Phalaenopsis

Ορχιδέες: Οι ορχιδέες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και όμορφα φυτά. Η ορχιδέα phalaenopsis είναι το πιο δημοφιλές φυτό και είναι εύκολο στη φροντίδα. Οι ορχιδέες είναι ειδικά φυτά και μας συναρπάζουν πάντα με τα εξωτικά τους χρώματα. Βρείτε την καλύτερη τιμή για ορχιδέες σε γλάστρες, δοχεία & γυάλινα βάζα και κάντε το τέλειο δώρο γενεθλίων.

 

Δέντρο Μπονσάι

Φυτά μπονσάι: Τα δέντρα μπονσάι είναι ένα ιδανικό δώρο υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής. Το μπονσάι είναι ένα ανθισμένο, φυλλοβόλο ή αειθαλές φυτό για όλες τις εποχές και είναι κατάλληλο για σπίτι ή γραφείο. Στο 21 Flowers θα βρείτε ficus bonsai σε δοχεία και γλάστρες σε μεγάλη γκάμα και χαμηλές τιμές. Η κλασική ομορφιά και η κομψότητα του μπονσάι είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για ένα ξεχωριστό δώρο γενεθλίων.

 

Ελιά

Ελιά φυτό. Η ελιά είναι ένα αειθαλές δέντρο με σφαιρική βλάστηση, αργή ανάπτυξη. Η ελιά αντιπροσωπεύει τον ελληνικό πολιτισμό και είναι το σύμβολο της Μεσογείου. Η ελιά μπονσάι είναι ένα πολύ όμορφο δέντρο και ένα ιδανικό δώρο γενεθλίων που θα εντυπωσιάσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Το 21 Flowers διαθέτει μία τεράστια ποικιλία από φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο γενεθλίων. Γιορτάστε κάθε περίσταση στέλνοντας εντυπωσιακά φυτά σε γλάστρες, κατάλληλα για το σπίτι και το γραφείο.

 

Search