Μπουκέτα με Τριαντάφυλλα

Τριαντάφυλλα Παράδοση

Λίγα είδη λουλουδιών φέρουν το κύρος και τον ρομαντισμό του τριαντάφυλλου. Για αιώνες, τα τριαντάφυλλα ήταν σύμβολο αγάπης, εκτίμησης και συγχαρητηρίων. Τα τριαντάφυλλα έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, το καθένα με το δικό του ιδιαίτερο νόημα και σκοπό. Ένα παγκόσμιο αγαπημένο, το τριαντάφυλλο απεικονίζει την ομορφιά, τον ρομαντισμό και την απόλυτη αφοσίωση σε κάποιον ξεχωριστό. Με μια τεράστια γκάμα χρωμάτων, στυλ και συναισθημάτων, οι ανθοδέσμες μας με τριαντάφυλλα είναι βέβαιο ότι θα κάνουν αυτό το ξεχωριστό άτομο να καταλάβει πόσο αγαπητό είναι για εσάς. Είτε χρειάζεστε ένα υπέροχο μπουκέτο για μια ειδική περίσταση είτε απλώς μια μικρή σύνθεση για να δείξετε την αγάπη σας, τα τριαντάφυλλα είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή.

Ένα Τριαντάφυλλο

€21,00
ΚΩΔ product_0088

3 Τριαντάφυλλα

€25,00
ΚΩΔ product_0089

5 Τριαντάφυλλα

€30,00
ΚΩΔ product_0090

6 Κόκκινα Τριαντάφυλλα

€32,00
ΚΩΔ product_0091

7 Κόκκινα Τριαντάφυλλα

€35,00
ΚΩΔ product_0092

8 Κόκκινα Τριαντάφυλλα

€39,00
ΚΩΔ product_0093

9 Κόκκινα Τριαντάφυλλα

€42,00
ΚΩΔ product_0094

10 Κόκκινα Τριαντάφυλλα

€45,00
ΚΩΔ product_0095

  

 

 

 Τι Είδους Λουλούδι Είναι το Τριαντάφυλλο

Το τριαντάφυλλο είναι ένα λουλούδι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Ένα τριαντάφυλλο είναι ένας τύπος ανθισμένου θάμνου, ξυλώδες πολυετές ανθοφόρο φυτό και το όνομα του προέρχεται από τη λατινική λέξη Rosa, ανήκουν στην οικογένεια φυτών που ονομάζονται Rosaceae, ή το λουλούδι που αντέχει. Υπάρχουν πάνω από τριακόσια είδη και δεκάδες χιλιάδες ποικιλίες. Τα λουλούδια του τριαντάφυλλου αναπτύσσονται σε πολλά διαφορετικά χρώματα, από το γνωστό κόκκινο τριαντάφυλλο ή κίτρινα τριαντάφυλλα και μερικές φορές λευκά ή μοβ τριαντάφυλλα. Όλα τα τριαντάφυλλα ήταν αρχικά άγρια ​​και προέρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη βορειοδυτική Αφρική και πολλά μέρη της Ασίας και της Ωκεανίας.

 

Έννοια και ο Συμβολισμός του Τριαντάφυλλου

Τριαντάφυλλο, ένα σύμβολο της αγάπης και του πάθους. Οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι συνέδεαν τα τριαντάφυλλα με την Αφροδίτη, θεά της ομορφιάς, του έρωτα και της γονιμότητας. Στη σύγχρονη εποχή, τα τριαντάφυλλα συνδέονται συνήθως με την αριθμολογία, την αγάπη και τον ρομαντισμό. Κάθε χρώμα του τριαντάφυλλου προσφέρει ένα ξεχωριστό νόημα. Το κόκκινο χρώμα, είναι το τριαντάφυλλο του εραστή, σημαίνει διαρκές πάθος, το λευκό τριαντάφυλλο, ταπεινότητα και αθωότητα, το κίτρινο τριαντάφυλλο, εκφράζει τη φιλία και τη χαρά, το ροζ τριαντάφυλλο, ευγνωμοσύνη, εκτίμηση και θαυμασμός, το πορτοκάλι τριαντάφυλλο, ενθουσιασμός και επιθυμία, τα λευκά λιλά και μοβ τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν γοητεία και αγάπη με την πρώτη ματιά.

 

Τι Σημαίνουν τα Τριαντάφυλλα στη Γλώσσα των Λουλουδιών

Άλλοι λατρεύουν να στέλνουν λουλούδια ειδικά για τη γλώσσα ή το νόημά τους, για άλλους ανθρώπους το τριαντάφυλλο είναι ένα σύμβολο της ψυχής και είναι συνδεδεμένα με κάθε είδος γιορτής, την επέτειο τους, την Ημέρα της Γυναίκας, η την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε θέλετε να στείλετε τριαντάφυλλα ως δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα είτε σε έναν φίλο ή την φίλη σας, τα τριαντάφυλλα είναι ο τέλειος τρόπος να στείλετε την αγάπη σας.

Search