Συνθέσεις για Νεογέννητα

Συνθέσεις & Καλάθια για Νεογέννητα

Στείλτε online μοναδικές βρεφικές συνθέσεις με φρέσκα λουλούδια για νεογέννητα μωρά, κουτιά και καλάθια δώρων για γέννηση στο μαιευτήριο.

Κόκκινο - Forever Roses Box

€135,00
ΚΩΔ product_23101251

Κίτρινο - Forever Roses Box

€135,00
ΚΩΔ product_23101250

Λευκό - Forever Roses Box

€135,00
ΚΩΔ product_23101249

Γαλάζιο - Forever Roses Box

€135,00
ΚΩΔ product_23101248

  

 

 

Αυθημερόν Παράδοση Συνθέσεις για Νεογέννητα

Το 21 Flowers έχει σχεδιάσει μια εξαιρετική συλλογή από πρωτότυπες συνθέσεις με λουλούδια για νεογέννητα αγοράκια και κοριτσάκια, επιλέξτε από κομψές συνθέσεις λουλουδιών, φυτά ορχιδέες σε γλάστρα, υπέροχα καλάθια δώρων για γέννηση. Δείτε μια υπέροχη επιλογή με όμορφες συνθέσεις που ξεχειλίζουν από τα πολύχρωμα και αξιολάτρευτα λουλούδια για να στείλετε το τέλειο δώρο μαιευτηρίου στους νέους περήφανους γονείς σήμερα.

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο διαφορετικό, περιηγηθείτε στη γκάμα των λουλουδιών για γέννηση. Πρόκειται για μια εξαιρετική γκάμα που επιλέγεται της πιο ξεχωριστές συνθέσεις με λουλούδια για νεογέννητα, τα οποία ξεχωρίζουν από τα άλλα βρεφικά δώρα.

Τα λουλούδια είναι το πιο δημοφιλές δώρο για νεογέννητα μωρά. Κάνουν μια αίθουσα νοσοκομείου να είναι πιο οικεία και προσθέτουν μια γιορτινή πινελιά στο σπίτι όταν η μαμά και το νεογέννητο μωρό φεύγουν από το νοσοκομείο.

Συνδεθείτε στο διαδίκτυο και περιηγηθείτε στην ευρεία γκάμα από ιδιαίτερες συνθέσεις για νεογέννητα μωρά. Μια νέα μαμά θα λατρεύει πάντα να λαμβάνει λουλούδια, μπαλόνια, αρκουδάκια ή σοκολάτες για το νεογέννητό τους. Αυθημερόν παράδοση λουλουδιών και δώρων σε όλα τα μαιευτήρια στην Αθήνα.

 

Search