Στεφάνια Κηδείας

Στεφάνια Κηδείας

Για να στείλετε λουλούδια συμπαράστασης, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε, πρέπει πρώτα να βρείτε πια είναι κατάλληλα λουλούδια; Υπάρχουν πολλές επιλογές λουλουδιών που είναι κατάλληλες και είναι εύκολο να τα παραγγείλετε online. Εκφράστε τα συλλυπητήρια σας στους αγαπημένους σας τις δύσκολες ώρες με στεφάνια κηδείας, σταυρούς κηδείας, συνθέσεις λουλουδιών για νεκροταφείο, ένα καλάθι δώρου ή μια ανθοσύνθεση λουλουδιών. Όλες οι επιλογές είναι ιδανικές για να εκφράσετε τη θλίψη σας στη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου.

Στεφάνι Kηδείας

€95,00
ΚΩΔ product_02058

Στεφάνια Κηδείας

€65,00
ΚΩΔ product_02059

Στεφάνι για Κηδεία

€125,00
ΚΩΔ product_02060

Στεφάνια για Κηδεία

€240,00
ΚΩΔ product_02061

Στεφάνι Καρδιά Κηδείας

€120,00
ΚΩΔ product_02062

Σταυρός Κηδείας

€145,00
ΚΩΔ product_02063

Στεφάνια Κηδείας Λουλούδια

€195,00
ΚΩΔ product_02064

Αποστολή Στεφάνια Κηδείας

€250,00
ΚΩΔ product_02065

  

 

 

Τι Στεφάνεια Πάνε σε Κηδεία

Η ξαφνική, απροσδόκητη απώλεια αγαπημένων προσώπων είναι αναμφίβολα ένα συγκλονιστικά δυσάρεστο γεγονός και σε ένα οδυνηρό γεγονός, όπως η κηδεία και το μνημόσυνο. Η αποστολή λουλουδιών δείχνει σεβασμό σε όσους θρηνούν για τον θάνατό ενός αγαπημένου προσώπου. Σε μια αναπόφευκτη πραγματικότητα όμως οι κηδείες ή τα μνημόσυνα, μπορείτε να εκφράσετε τα συλλυπητήριά σας με λουλούδια.

 

Ποσά Λουλούδια Πάνε σε Κηδεία 

Πόσα και ποια είναι τα λουλούδια που πάνε σε κηδεία. Σύμφωνα με την παράδοση, κατά την τέλεση της κηδείας, οι στολισμοί, ή ανθοδέσμες με λουλούδια και τα στεφάνια κηδείας, πέρα από το διακοσμητικό τους ρόλο, έχουν επίσης έντονο συμβολισμό και ιδιαίτερο νόημα. Τα λουλούδια στέλνουν μηνύματα αγάπης, με έντονη συναισθηματική αξία, στην τελετή κηδείας κάποιου αγαπημένου προσώπου. Πιθανόν, μπορεί να μην έχετε παρευρεθεί ποτέ σε κηδείες ή μνημόσυνα και στην παρούσα φάση, είναι λογικό να αναρωτιέστε, πόσα λουλούδια πάνε σε κηδεία. Στο online ανθοπωλείο μας θα βρείτε ανθοδέσμες και συνθέσεις με λουλούδια για να εκφράσετε τα πιο «Θερμά Συλλυπητήρια».

 

Στεφάνια Κηδείας 

Στεφάνια Κηδείας. Με πολυετή εμπειρία και υψηλό αίσθημα ευθύνης, σας προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα συνδυασμών από ανθοδέσμες, καλάθια, κασπώ, συνθέσεις και ανθοσυνθέσεις για μνημόσυνο με φρέσκα λουλούδια. Τι πάμε σε ένα μνημόσυνο: Ένα μπουκέτο λουλούδια για να εκφράσετε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Αποστολή Στεφάνια σε Κηδεία  

Η αποστολή στεφανιών σε κηδεία είναι ως ένδειξη σεβασμού προς τον θανόντα για να εκφράσετε τη θλίψη σας στη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου. Τόσο ένα στεφάνι κηδείας όσο και ένας σταυρός κηδείας αποτελεί μια ευγενική χειρονομία προς την οικογένεια του θανόντα. Στείλτε σήμερα τα συλλυπητήριά σας με ένα στεφάνι κηδείας από το 21 Flowers ανθοπωλείο.  

 

 

Search