Πασχαλινά Στεφάνια

Πασχαλινά Στεφάνια

Πασχαλινά Στεφάνια. Το Πάσχα πλησιάζει και ψάχνετε ιδέες για πασχαλινό στεφάνι Επιταφίου, χειροποίητο ή κατασκευή με φρέσκα λουλούδια. Ρίξτε μια ματιά στη πρωτότυπη συλλογή μας από πασχαλινά στεφάνια, για να φέρετε μια μικρή εορταστική μαγεία τη Μεγάλη Πέμπτη, ή για τη διακόσμηση ενός τραπεζιού στο σπίτι σας.

Στεφάνι Επιταφίου

€35,00
ΚΩΔ product_02045

  

 

 

 

 

Αποστολή Πασχαλινά Στεφάνια με Λουλούδια

Σύμφωνα με την παράδοση, τα πασχαλινά στεφάνια δεν είναι μόνο διακοσμητικά για το σπίτι μας, αλλά χρησιμοποιούνται και για το στολισμό του Επιταφίου. Τα στεφάνια λουλουδιών ή όποιας άλλης μορφής διακοσμητικά στεφάνια χειροποίητα ή κατασκευή, δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με τα πολύχρωμα ανοιξιάτικα λουλούδια της εποχής για κάθε χώρο, είτε αυτό είναι το σπίτι σας, είτε πρόκειται για το στολισμό Επιταφίου στην εκκλησία.

Επιλέξτε το Πάσχα, ένα πασχαλινό στεφάνι με φρέσκα λουλούδια στο 21 Flowers, για τον στολισμό του Επιταφίου, η για να διακοσμήσει την πόρτα ή το μπαλκόνι σας με υπέροχα χρώματα.

Στο 21 Flowers θα βρείτε ό, τι ψάχνετε και περισσότερο όταν διακοσμείτε το σπίτι σας μέσα και έξω με πασχαλινά στεφάνια. Από στεφάνια λουλουδιών ή όποιας άλλης μορφής διακοσμητικά στεφάνια με ψεύτικα λουλούδια για το τραπέζι, κρεμαστά στεφάνια και πολλά άλλα.

Μπείτε στο πνεύμα της γιορτής με όμορφες διακοσμήσεις από χειροποίητα στεφάνια σε διάφορες αποχρώσεις. Είτε πρόκειται για εσωτερικές ή εξωτερικές διακοσμήσεις, σίγουρα ένα όμορφο πασχαλινό στεφάνι θα σας δώσει την απόλυτη έμπνευση που χρειάζεστε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με στιλ. Στο online ανθοπωλείο μας, θα βρείτε μια ποικιλία από στεφάνια και γιρλάντες με φρέσκα λουλούδια για το στολισμό του Επιταφίου. Περιηγηθείτε σε μια σειρά από πασχαλινά στεφάνια για να βρείτε τη σωστή επιλογή για εσάς. Παραγγείλετε πασχαλινά στεφάνια για την Μεγάλη Πέμπτη του Πάσχα. 

 

shop-21flowers.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2021. All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο - Αθήνα Ελλάδα

Search