Πρωτομαγιάτικα Στεφάνια

Μαγιάτικα Στεφάνια

Μαγιάτικα Στεφάνια. Η πρωτομαγιά πλησιάζει και ψάχνετε ιδέες και προτάσεις για μαγιάτικο στεφάνι χειροποίητο ή κατασκευή με φρέσκα λουλούδια. Ρίξτε μια ματιά στη πρωτότυπη συλλογή μας από μαγιάτικα στεφάνια, για να φέρετε μια μικρή εορταστική μαγεία στο σπίτι σας, είτε το κρεμάτε στην μπροστινή σας πόρτα, στο μπαλκόνι, είτε το χρησιμοποιείτε για τη διακόσμηση ενός τραπεζιού.

Μαγιάτικο Στεφάνι

€35,00
ΚΩΔ product_02044

  

 

 

 

 

 

Αποστολή Πρωτομαγιάτικα Στεφάνια με Λουλούδια

Σύμφωνα με την παράδοση, το πρωτομαγιάτικο στεφάνι είναι ένα έθιμο που έχει βαθιά τις ρίζες του στο χρόνο. Τα στεφάνια λουλουδιών ή όποιας άλλης μορφής διακοσμητικά στεφάνια χειροποίητα ή κατασκευή, αποτελεί σύμβολο προστασίας, υγείας, ευτυχίας και καλής τύχης.

Επιλέξτε την πρώτη μέρα του Μαΐου, ένα μαγιάτικο στεφάνι με φρέσκα λουλούδια στο 21 Flowers, το οποίο θα διακοσμήσει την πόρτα ή το μπαλκόνι σας με υπέροχα χρώματα.

Στο 21 Flowers θα βρείτε ό, τι ψάχνετε και περισσότερο όταν διακοσμείτε το σπίτι σας μέσα και έξω με πρωτομαγιάτικα στεφάνια, από στεφάνια λουλουδιών ή όποιας άλλης μορφής διακοσμητικά στεφάνια με ψεύτικα λουλούδια για το τραπέζι, κρεμαστά στεφάνια και πολλά άλλα.

Μπείτε στο πνεύμα της γιορτής με όμορφες διακοσμήσεις από χειροποίητα στεφάνια σε διάφορες αποχρώσεις. Είτε πρόκειται για εσωτερικές ή εξωτερικές διακοσμήσεις, σίγουρα ένα όμορφο μαγιάτικο στεφάνι θα σας δώσει την απόλυτη έμπνευση που χρειάζεστε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με στιλ. Στο online ανθοπωλείο μας, θα βρείτε μια ποικιλία από φρέσκα λουλούδια για την κατασκευή πρωτομαγιάτικου στεφανιού. Περιηγηθείτε σε μια σειρά από μαγιάτικα στεφάνια για να βρείτε τη σωστή επιλογή για εσάς.

 

shop-21flowers.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2021. All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο - Αθήνα Ελλάδα

Search