Παιωνία Λουλούδι

Παιώνια

Γνωστές για την ομορφιά και την κομψότητα τους, οι παιώνιες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια για ανθοδέσμες γάμου και σίγουρα θα χαρίσουν ένα χαμόγελο για κάθε περίσταση. Γνωστές για τα πολλά ανάγλυφα στρώματα πανέμορφων πετάλων, οι παιώνιες αναδίδουν επίσης ένα όμορφο λουλουδένιο άρωμα, το οποίο αποτέλεσε έμπνευση για αυτήν την όμορφη συλλογή από μπουκέτα παιώνιας.

Λευκή Παιωνία - Ανθοδέσμη

€105,00
ΚΩΔ product_0162

Ροζ Παιωνία - Ανθοδέσμη

€105,00
ΚΩΔ product_0163

Κόκκινη Παιωνία - Ανθοδέσμη

€105,00
ΚΩΔ product_0164

Πορτοκαλί Παιωνία - Ανθοδέσμη

€105,00
ΚΩΔ product_0165

  

 

 

 Αποστολή Μπουκέτα με Παιώνια

Η επιλογή του λουλουδιού παιώνια είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει, είτε επιλέγοντας ένα μπουκέτο παιώνιες είτε μια μικτή ανθοσύνθεση. Αυτό το λεπτό λουλούδι είναι ένα πραγματικό αγαπημένο δώρο για όλες τις γυναίκες. Στείλτε παιώνιες σήμερα για να κάνετε μια όμορφη έκπληξη ή για να σχεδιάστε την ημέρα του γάμου σας.Πόσο Κοστίζουν η Παιώνιες

Το 21 Flowers τοποθετεί της παιώνιες με κόστος 5 € έως 10 € ανά τεμάχιο. Αυτές η τιμές δεν ισχύουν πάντοτε, επειδή η τιμή της παιώνιας μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με διάφορους παράγοντες, έλλειμμα ή υπερβάλλουσα ζήτηση στην αγορά, η εποχή και την χώρα παραγωγής.

Λάβετε υπόψη ότι η καλύτερη εποχή για παιώνιες είναι τα τέλη Απριλίου έως τον Ιούνιο. Αυτή είναι πάντα η πιο ιδανική σεζόν για αγορά παιώνιας.

 

Παιώνια Λουλούδι Συμβολισμός και Έννοιες

Τα λουλούδια έχουν χρησιμοποιηθεί συχνά ως σύμβολα στην τέχνη και τη λογοτεχνία και η συμβολική τους σημασία είναι τεράστια. Στο σημερινό κείμενο θα μιλάμε για τη συμβολική έννοια του λουλουδιού παιώνια. Ένα όμορφο, λουλούδι που έχει πολύ σημαντικό και πλούσιο συμβολικό νόημα πίσω από αυτό. Αυτό το λουλούδι καλύπτεται από μυθολογική γοητεία και εκτιμάται για τη συμβολική του σημασία μαζί με τις ιατρικές και διακοσμητικές του χρήσεις.

Υπάρχουν πολλοί συνηθισμένοι μύθοι για την παιωνία. Ένας μύθος ισχυρίζεται ότι το λουλούδι πήρε το όνομά του από τον Έλληνα ιατρό των θεών, ο Παίων ή Παιήων. Ο Παίων, χρησιμοποίησε μια παιωνία ρίζα για να θεραπεύσει τον Πλούτωνα.

Η παιώνια είναι ένα σύμβολο τιμής και αυτό το νόημα ισχύει ειδικά για τους ανθρώπους που έκαναν τις οικογένειές τους περήφανες μέσω κάποιου είδους επιτυχίας. Αυτό το συμβολικό νόημα καθιστά σίγουρα το λουλούδι παιώνια ένα εξαιρετικό δώρο για όσους μόλις αποφοίτησαν ή έκαναν οποιοδήποτε άλλο είδος επιτυχημένης πράξης.

Ρομαντική - Η παιώνια είναι επίσης ένα σύμβολο ρομαντισμού και αγάπης. Η όμορφες παιωνίες είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τον σύντροφό σας, ειδικά αν θέλετε να δείξετε πόσο βαθιά και σοβαρά είναι τα συναισθήματά σας.

Ομορφιά - Η παιώνια είναι σύμβολο ομορφιάς και χάρης. Αυτό το συμβολικό νόημα υπάρχει στους περισσότερους πολιτισμούς και για αυτό η παιώνια θεωρείται ως αντανάκλαση αυτής της συμβολικής σημασίας.

Τι Συμβολίζει η Ροζ Παιωνία

Οι ροζ παιώνιες είναι μερικές από τις πιο κοινές. Συμβολίζουν την ομορφιά του γάμου και χρησιμοποιούνται συχνά σε ανθοδέσμες για γάμους. Η ροζ παιώνιες μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν την αγάπη με την πρώτη ματιά.

Τι Συμβολίζει η Λευκή Παιωνία

Το πιο δημοφιλές γαμήλιο λουλούδι, γνωστό για τις στρογγυλές, αφράτες, αρωματικές του ιδιότητες, είναι επίσης γνωστό ότι αντιπροσωπεύει καλή τύχη, ρομαντισμό, ευημερία και διαρκή γάμο. 

Search