Ορχιδέα Φαλαίνοψις

Ορχιδέες για Δώρο

Η συγκλονιστική μας συλλογή από ορχιδέες μπορεί να υπερηφανεύεται για εκπληκτικά είδη ορχιδέας και ποικιλίες ορχιδέας σχολαστικά διατεταγμένα σε καλόγουστα και διαχρονικά σχέδια λουλουδιών. Η αποστολή λουλουδιών ορχιδέας, συνθέσεις ορχιδέας για να διακοσμήσετε το σπίτι, το γραφείο ή οποιοδήποτε χώρο της επιχείρησης σας αποτελεί ένα εξαιρετικό, εντυπωσιακό δώρο που σίγουρα θα ζεστάνουν την καρδιά οποιουδήποτε τα λάβει. Είναι τέλεια δώρα για κάθε περίσταση για αγαπημένα πρόσωπα και επίσημους επιχειρηματικούς πελάτες.

Λευκή Ορχιδέα Φαλαίνοψις

€35,00
ΚΩΔ product_0505

Ροζ Ορχιδέα Φαλαίνοψις

€35,00
ΚΩΔ product_0506

Κοραλλί Ορχιδέα Φαλαίνοψις

€35,00
ΚΩΔ product_0507

Καυτή Ροζ Ορχιδέα Φαλαίνοψις

€35,00
ΚΩΔ product_0508

Μωβ Ορχιδέα Φαλαίνοψις

€35,00
ΚΩΔ product_0509

Ροζ Ορχιδέα Φαλαίνοψις σε Γυάλα

€50,00
ΚΩΔ product_0510

Λευκή Ορχιδέα Φαλαίνοψις σε Γυάλα

€50,00
ΚΩΔ product_0511

Μπλε Ορχιδέα Φαλαίνοψις

€45,00
ΚΩΔ product_0512

  

 

 

 

Ορχιδέες για Δώρο

Στείλτε ορχιδέες για δώρο σε γιορτή, γενέθλια, γέννηση, επέτειο, για να πείτε ευχαριστώ ή συγχαρητήρια σε φίλους και την οικογένεια σας. Στο 21 Flowers θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από ορχιδέες σε μια ποικιλία χρωμάτων, μωβ φυτά ορχιδέας, λευκά φυτά ορχιδέας, ροζ φυτά ορχιδέας, λίλα φυτά ορχιδέας, μπλε φυτά ορχιδέας, σε πολλά χρώματα και χρωματικούς συνδυασμούς καθώς και δημοφιλές ποικιλίες ορχιδέας, όπως ορχιδέα phalaenopsis, ορχιδέα dendrobium, ορχιδέα cymbidium, ορχιδέα vanda και τη τροπική ορχιδέα mokara. Οι ορχιδέες είναι ιδανικά φυτά για δώρα γραφείου ή για επίσκεψη σε σπίτια συγγενών και φίλων, αυτά τα φυτά θα διαρκέσουν πολύ χρόνο που τα καθιστά ένα τέλειο δώρο για κάθε περίσταση.

 

Γιατί οι Ορχιδέες είναι Υπέροχα Δώρα

Οι ορχιδέες είναι ένα κομψό λουλούδι και εύκολα φυτά στη φροντίδα. Εάν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι παθιασμένο με το περιβάλλον, θα εκτιμήσει ένα εντυπωσιακό φυτό ορχιδέας. Το 21 Flowers προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ορχιδέες σε γλάστρες, ορχιδέες σε κασπώ, ορχιδέες σε γυάλινα βάζα για να επιλέξεις τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να πάρετε στους αγαπημένους σας για τις γιορτές.

Οι ορχιδέες μπορούν να έχουν ποικίλες έννοιες, ανάλογα με τον τύπο και το χρώμα τους. Οι περισσότερες ορχιδέες αντιπροσωπεύουν λεπτή δύναμη και ακεραιότητα. Οι λευκές ορχιδέες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συμβολίσουν την καθαρότητα, ενώ μια ροζ ορχιδέα μπορεί να αντιπροσωπεύει καθαρή αγάπη. Μια ορχιδέα είναι συνήθως ένα κομπλιμέντο και μια επίδειξη στοργής. Στις περισσότερες περιπτώσεις η αποστολή ορχιδέας σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο συνδέεται άμεσα με την καλή τύχη!

Είτε στέλνετε ορχιδέες σε γλάστρες, η εντυπωσιακές ανθοδέσμες με ορχιδέες. Με μια τέτοια ποικιλία από λουλούδια και φυτά ορχιδέας, σίγουρα θα ξεχωρίστε, εντυπωσιάστε και θα κάντε κάθε παραλήπτη να νιώσει μοναδικός με την αποστολή μιας εξωτικής ορχιδέας. Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι να στείλετε, αφήστε το 21 Flowers να σας βοηθήσει, και να επιλέξει για εσάς τις καλύτερες ορχιδέες, για να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο υψηλής αισθητικής και μοναδικής ποιότητας.

Search