Ορτανσία Λουλούδι

Ορτανσία

Γιορτάστε μια ιδιαίτερη περίσταση με όμορφα μπουκέτα με ορτανσίες για παράδοση! Αγοράστε ορτανσίες σε λευκό, μπλε, πράσινο και πολλά άλλα χρώματα. Η επιλέξτε εντυπωσιακές ανθοδέσμες με ορτανσίες για νυφικό μπουκέτο για γάμο.

Λευκή Ορτανσία - Μπουκέτο

€50,00
ΚΩΔ product_0166

Μπλε Ορτανσία - Μπουκέτο

€50,00
ΚΩΔ product_0167

Ροζ Ορτανσία - Μπουκέτo

€50,00
ΚΩΔ product_0168

Ρομαντικό Μπουκέτο με Ορτανσίες

€95,00
ΚΩΔ product_0169

Μπλε Θάλασσα - Μπουκέτο

€350,00
ΚΩΔ product_0170

Άρτεμης - Ανθοδέσμη Λουλουδιών

€250,00
ΚΩΔ product_0171

Αθηνα - Ανθοδεσμη Λουλουδιων

€400,00
ΚΩΔ product_0172

Αφροδίτη - Σύνθεση Λουλουδιών

€445,00
ΚΩΔ product_0173

  

 

 

 Ορτανσία Λουλούδι - Σημασία, Συμβολισμός & Χρώματα

Στην Ιαπωνία, όπου καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά, το λουλούδι, σύμφωνα με την ιστορία, ο Αυτοκράτορας έλειπε για δουλειά και για να ζητήσει συγγνώμη από την κοπέλα έδωσε το μπουκέτο λουλουδιών της Ορτανσία.

Οι Βικτωριανοί δεν είχαν τόσο καλή γνώμη για την ορτανσία. Το έβλεπαν ως αρνητικό σύμβολο και συχνά τους έδιναν στους εχθρούς τους. Η ορτανσία συμβόλιζε να καυχιέται ή ακόμη και να απορρίπτει ένα ρομαντικό ενδιαφέρον ή ψυχρότητα. Ο λόγος για τον οποίο αυτό το λουλούδι συμβόλιζε την ψυχρότητα είναι επειδή σύμφωνα με μια μεσαιωνική πεποίθηση, οι νεαρές γυναίκες που επέλεξαν την ορτανσία δεν θα εύρισκαν ποτέ σύζυγο.

Στην σύγχρονη εποχή, οι συνθέσεις λουλουδιών με ορτανσία είναι συνώνυμο με την πολυτέλεια και τη λάμψη. Η ορτανσία έχει ένα πολύ πλούσιο και συμβολικό νόημα σε όλο τον κόσμο και είναι ένα σύμβολο συναισθημάτων, αγάπης, ρομαντισμού και γάμου. Αυτό το όμορφο δημοφιλή λουλούδι είναι μια ιδανική επιλογή για διακόσμηση γάμου, νυφικές ανθοδέσμες και όλες τις άλλες τελετές που σχετίζονται με την αγάπη και τον εορτασμό της αγάπης.

 

Ορτανσία - Έννοια χρώματος

Το χρώμα του λουλουδιού μπορεί να προσθέσει έως και τη συμβολική σημασία ή να το αφαιρέσει. Η ορτανσία διατίθεται σε διάφορα χρώματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το σωστό για κάθε άτομο στο οποίο θέλετε να το προσφέρετε.

Τα πιό δημοφιλή χρώματα της ορτανσίας είναι

Ροζ

Η ροζ ορτανσία είναι ένα σύμβολο συναισθημάτων, αγάπης, ρομαντισμού και γάμου. Αυτό το όμορφο λουλούδι είναι μια ιδανική διακόσμηση για γάμους και όλες τις άλλες τελετές που σχετίζονται με την αγάπη και τον εορτασμό της αγάπης. Αυτό είναι επίσης το λουλούδι της 4ης επετείου του γάμου, οπότε δεν μπορείτε να το προσφέρετε στην γυναίκα σας την ημέρα του επετείου του γάμου σας.

Μπλε

Η μπλε ορτανσία είναι ένα σύμβολο της έκφρασης της λύπης, ζητώντας από κάποιον να συγχωρήσει, ακόμη και ένα σύμβολο απόρριψης μιας ρομαντικής πρότασης. Αυτές είναι οι έννοιες που πρέπει να προσέχετε όταν προσφέρετε μια μπλε ορτανσία σε κάποιον που σας ενδιαφέρει.

Λευκή

Η λευκή ορτανσία είναι σύμβολο αγνότητας, αθωότητας και αφθονίας. Αυτό το λουλούδι μπορεί επίσης να συμβολίζει το καυχητικό για τον πλούτο ή την υπερηφάνεια. Προσέξτε να μην στείλετε σε κάποιον λάθος μήνυμα με αυτό το χρώμα λουλουδιού, καθώς αυτές οι δύο έννοιες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το άτομο στο οποίο το στέλνετε.

Μωβ

Η μωβ ορτανσία είναι σύμβολο της επιθυμίας για βαθύτερη κατανόηση και μπορεί επίσης να είναι σύμβολο πλούτου και αφθονίας. Αυτό το χρώμα λουλουδιού είναι κατάλληλα για δώρο σε σχεδόν οποιονδήποτε, ή μπορεί να είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό κομμάτι στο σπίτι σας.

Search