Λουλούδια για Συλλυπητήρια

Λουλούδια για Συλλυπητήρια

Εμπιστευτείτε μας για να σας βοηθήσουμε να εκφράσετε τα συλλυπητήρια και τη συμπάθειά σας για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, παρέχοντας λουλούδια για συλλυπητήρια σε μνημόσυνο και κηδεία. Προσφέρουμε στεφάνια κηδείας, ανθοδέσμες για μνημόσυνα, και δώρα συμπάθειας και μνήμης για το σπίτι.

Αιώνια Στοργή - Ανθοδέσμη για Μνημόσυνο

€75,00
ΚΩΔ product_01001

Ατελείωτες Αναμνήσεις - Σύνθεση για Μνημόσυνο

€105,00
ΚΩΔ product_01002

Στεφάνι Kηδείας - Λουλούδια για Συλλυπητήρια

€95,00
ΚΩΔ product_01003

Αιωνία η Μνήμη - Ανθοδέσμη για Συλλυπητήρια

€55,00
ΚΩΔ product_01004

Στεφάνια Κηδείας - Λουλούδια για Συλλυπητήρια

€65,00
ΚΩΔ product_01005

Αιθέρια Κομψότητα - Σύνθεση για Μνημόσυνο

€85,00
ΚΩΔ product_01006

Λευκή Ηρεμία - Ανθοδέσμη για Μνημόσυνο

€55,00
ΚΩΔ product_01008

  

 

 

Τι Λουλούδια Πάνε σε Κηδεία

Η ξαφνική, απροσδόκητη απώλεια αγαπημένων προσώπων είναι αναμφίβολα ένα συγκλονιστικά δυσάρεστο γεγονός και σε ένα οδυνηρό γεγονός, όπως η κηδεία και το μνημόσυνο. Η αποστολή λουλουδιών δείχνει σεβασμό σε όσους θρηνούν για τον θάνατό ενός αγαπημένου προσώπου. Σε μια αναπόφευκτη πραγματικότητα όμως οι κηδείες ή τα μνημόσυνα, μπορείτε να εκφράσετε τα συλλυπητήριά σας με λουλούδια.

 

Ποσά Λουλούδια Πάνε σε Κηδεία 

Πόσα και ποια είναι τα λουλούδια που πάνε σε κηδεία. Σύμφωνα με την παράδοση, κατά την τέλεση της κηδείας, οι στολισμοί, ή ανθοδέσμες με λουλούδια και τα στεφάνια κηδείας, πέρα από το διακοσμητικό τους ρόλο, έχουν επίσης έντονο συμβολισμό και ιδιαίτερο νόημα. Τα λουλούδια στέλνουν μηνύματα αγάπης, με έντονη συναισθηματική αξία, στην τελετή κηδείας κάποιου αγαπημένου προσώπου. Πιθανόν, μπορεί να μην έχετε παρευρεθεί ποτέ σε κηδείες ή μνημόσυνα και στην παρούσα φάση, είναι λογικό να αναρωτιέστε, πόσα λουλούδια πάνε σε κηδεία. Στο online ανθοπωλείο μας θα βρείτε ανθοδέσμες και συνθέσεις με λουλούδια για να εκφράσετε τα πιο «Θερμά Συλλυπητήρια».

 

Ανθοσυνθέσεις για Μνημόσυνο

Λουλούδια & Στολισμός Μνημοσύνου. Με πολυετή εμπειρία και υψηλό αίσθημα ευθύνης, σας προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα συνδυασμών από ανθοδέσμες, καλάθια, κασπώ, συνθέσεις και ανθοσυνθέσεις για μνημόσυνο με φρέσκα λουλούδια. Τι πάμε σε ένα μνημόσυνο: Ένα μπουκέτο λουλούδια για να εκφράσετε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Στεφάνια Κηδείας  

Η αποστολή στεφανιών σε κηδεία είναι ως ένδειξη σεβασμού προς τον θανόντα για να εκφράσετε τη θλίψη σας στη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου. Τόσο ένα στεφάνι κηδείας όσο και ένας σταυρός κηδείας αποτελεί μια ευγενική χειρονομία προς την οικογένεια του θανόντα. Στείλτε σήμερα τα συλλυπητήριά σας με ένα στεφάνι κηδείας από το 21 Flowers ανθοπωλείο.  

 

 

Search