Λουλούδια για Περαστικά

Λουλούδια για Περαστικά

Τίποτα δεν θεραπεύει καλύτερα από το να παραδίδουμε λουλούδια, δώρα και φυτά στο σπίτι ή στο νοσοκομείο. Στείλτε τις καλύτερες ευχές ανάρρωσης σε ασθενής στο νοσοκομείο με λουλούδια για περαστικά. Προσφέρουμε μια όμορφη συλλογή από δώρα ανάρρωσης, λουλούδια και φυτά για παράδοση. Αυθημερόν παράδοση διαθέσιμη.

Άρτεμις - Μπουκέτο Λουλουδιών για Ανάρρωση

€55,00
ΚΩΔ product_0759

Θεώνη - Σύνθεση Λουλουδιών για Περαστικά

€55,00
ΚΩΔ product_0760

Σεμέλη - Καλάθι με Λουλούδια για Περαστικά

€65,00
ΚΩΔ product_0762

Ηλέκτρα - Ανθοδέσμη για Ανάρρωση

€55,00
ΚΩΔ product_0763

Δανάη - Ανθοδέσμη για Ανάρρωση

€55,00
ΚΩΔ product_0764

Αφροδίτη - Ανθοδέσμη για Περαστικά

€65,00
ΚΩΔ product_0765

Ουράνιο Τόξο - Ανθοδέσμη για Ανάρρωση

€75,00
ΚΩΔ product_0767

Ειρήνη - Σύνθεση Λουλουδιών για Ανάρρωση

€65,00
ΚΩΔ product_0769

  

 

 

 

Λουλούδια για Περαστικά & Δώρα Ανάρρωσης

Ένα νοσοκομείο μπορεί να είναι ένα κρύο μέρος, και μια λουλουδάτη σύνθεση είναι μια μοναδική επιλογή δώρου. Τίποτα δεν λέει "Περαστικά" σαν ένα ζωντανό καλάθι λουλουδιών με ένα χειρόγραφο μήνυμα της επιλογής σας. Αγοράστε μοναδικές ανθοδέσμες λουλουδιών και στείλτε δώρα για άνδρες και γυναίκες. Είτε ψάχνετε για να στείλετε μπουκέτο με λουλούδια για περαστικά σε άντρα ή γυναίκα, τη μαμά, τον μπαμπά, τον αδελφό, την αδελφή, την κόρη ή τον γιο σας, το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορεί να σας βοηθήσει να στείλετε λουλούδια αυθημερόν σε όλα τα νοσοκομεία της Αθήνας.

 

Τι Είδους Λουλούδια Στέλνετε για Περαστικά & Ανάρρωση

Στο 21 Flowers, διαπιστώνουμε ότι τα πολύχρωμα λουλούδια χρησιμεύουν ως υπέροχα δώρα για κάποιον που αναρρώνει από μια χειρουργική επέμβαση, ασθένεια ή τραυματισμό. Στείλτε ένα μπουκέτο λουλουδιών, συνθέσεις λουλουδιών και καλάθια δώρων για να ευχηθείτε στον παραλήπτη σας γρήγορη ανάρρωση.

 

Search