Λουλούδια για Γιορτή

Λουλούδια για Γιορτή

Υπάρχουν πολλά δώρα για ευχές σε ονομαστική γιορτή αλλά τα πιο ωραία δώρα γιορτής είναι τα λουλούδια. Δώστε θετικά συναισθήματα στην ονομαστική εορτή των οικείων σας. Η ονομαστική εορτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δείξετε στην οικογένειά σας και στους φίλους σας πόσο ενδιαφέρεστε για αυτούς. Ένα χαρούμενο μπουκέτο με λουλούδια για Χρόνια πολλά, που παραδίδεται απευθείας στα χέρια του παραλήπτη είναι ένας πρωτότυπος τρόπος για να στείλετε τις καλύτερες ευχές γιορτής.

Ροζ Ορχιδέα - Φυτό για Γιορτή

€50,00
ΚΩΔ product_0720

Αφροδίτη - Ανθοδέσμη για Γιορτή

€65,00
ΚΩΔ product_0713

Δανάη - Ανθοδέσμη για Γιορτή

€55,00
ΚΩΔ product_0712

Ίριδα - Μπουκέτο Λουλουδιών για Γιορτή

€45,00
ΚΩΔ product_0709

Θεώνη - Καλάθι Λουλουδιών για Γιορτή

€55,00
ΚΩΔ product_0708

Άρτεμις - Μπουκέτο Λουλουδιών για Γιορτή

€55,00
ΚΩΔ product_0707

Αθηνα - Μπουκέτο Λουλουδιών για Γιορτή

€45,00
ΚΩΔ product_0706

Έρως - Ανθοδέσμη για Γιορτή

€55,00
ΚΩΔ product_0714

  

 

 

Ονομαστική Γιορτή

Η μέρα της γιορτής του κάθε χριστιανού είναι μια ξεχωριστή μέρα. Κάθε όνομα έχει την ιστορία του και το δικό σου όνομα έχει τη δική του σημασία. Υποκοριστικό ή βαπτιστικό όλοι έχουμε το μικρό μας όνομα, το οποίο οι χριστιανοί εορτάζουμε την ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου που φέρουμε το όνομά του.

 

Αποστολή Δώρων Λουλουδιών για Γιορτή

Αν ξέχασες και ψάχνεις δώρα της τελευταίας στιγμής για να ευχηθείς σε εκείνον ή εκείνη Χρόνια πολλά για την γιορτή ή την ονομαστική τους εορτή, στείλτε λουλούδια γιορτής και κάντε το τέλειο δώρο. Βρες στο 21 Flowers εντυπωσιακές ανθοδέσμες, μπουκέτα, καλάθια δώρων και συνθέσεις με λουλούδια για γιορτή και στείλτε τις καλύτερες ευχές στους αγαπημένους σας! Η κάθε μία από τις ειδικά σχεδιασμένες ανθοσυνθέσεις με φρέσκα λουλούδια γιορτής που βλέπετε στης εικόνες στην ιστοσελίδα, παραδίδεται αυθημερόν από το online ανθοπωλείο μας.

Πάντα αναρωτιόμαστε τι δώρο μπορούμε να προσφέρουμε για την ονομαστική γιορτή στον αδερφό, την αδερφή, στην μαμά, τον μπαμπά, τον παππού και τη γιαγιά. Είτε στέλνετε λουλούδια γιορτής για τον γιο σας ή την κόρη σας, για άντρες και γυναίκες ή για σε συγγενείς και φίλους. Παραγγείλετε λουλούδια για περιστάσεις όπως οι ονομαστικές γιορτές, και κάντε ιδανικά δώρα για να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για την ονομαστική τους εορτή.

Ανακαλύψτε τις πιο ευφάνταστες ιδέες δώρων γιορτής, από όμορφα μπουκέτα γιορτής, μέχρι της εντυπωσιακές ανθοδέσμες γιορτής ή της χαρούμενες συνθέσεις γιορτής. Με μια τέτοια ποικιλία από λουλούδια γιορτής, σίγουρα θα ξεχωρίστε, εντυπωσιάστε και θα κάντε κάθε παραλήπτη να νιώσει μοναδικός με μια παράδοση λουλουδιών ονομαστικής εορτής. Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι δώρο να στείλετε σε γιορτή, αφήστε το 21 Flowers να σας βοηθήσει, δημιουργώντας μοναδικά μπουκέτα, εύκολα και γρήγορα για εσάς και τους και τους αγαπημένους σας. 

 

Search