Σομόν Τριαντάφυλλα

Σομόν Τριαντάφυλλα

Σομόν Τριαντάφυλλα. Προσθέστε ένα συνδυασμό ροδάκινου χρώματος σε ένα μπουκέτο με σομόν τριαντάφυλλα! Τα ροδάκινα σομόν τριαντάφυλλα είναι χαριτωμένα και δημοφιλή λουλούδια για νυφικές ανθοδέσμες γάμου.

Peach Perfection - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€39,00
ΚΩΔ product_0405

Love Breeze - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€40,00
ΚΩΔ product_0406

Peach Splendor - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€45,00
ΚΩΔ product_0407

Peach Passion - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€70,00
ΚΩΔ product_0408

Διαβάστε όλες της - Πληροφορίες αποστολής

Για παραγγελίες λουλουδιών και δώρων αυθημερόν. Σε περίπτωση εξάντλησης ενός λουλουδιού από τα προϊόντα που βλέπετε στον ιστότοπό μας, όπως ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες, θα αντικατασταθούν με παρόμοια λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για (κεραμικά βάζα).

Ελέγξτε το χάρτη μας - Σημεία παράδοσης

Με το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα, αποκλειστικά, εντός Αθηνών με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής.  

Free Flower Delivery Free Shipping Flowers In Athens Greece

  

 

 

 

 

Αυθημερόν Παράδοση Μπουκέτα με Σομόν Τριαντάφυλλα

Διαχρονικό και εξελιγμένη κομψότητα είναι οι καλύτερες λέξεις για να περιγράψουν τα ροδάκινα σομόν τριαντάφυλλα. Ένα άγγιγμα λουλουδιού ροδάκινου χρώματος σε ένα μπουκέτο, είτε πρόκειται για σομόν νυφική ανθοδέσμη γάμου, είτε για ένα μπουκέτο με σομόν τριαντάφυλλα για κάθε περίσταση, θα σας εντυπωσιάσει με τη φινέτσα και την ομορφιά της! Τα ροδάκινα μπουκέτα με τριαντάφυλλα αποπνέουν πολυτέλεια και κομψότητα, είναι εκκεντρικά και ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι τα σομόν ροδάκινα τριαντάφυλλα είναι τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια σε πωλήσεις.

Τα σομόν ροδάκινα λουλούδια εκτός από τις περιπτώσεις, όπως οι νυφικές ανθοδέσμες ή για τον στολισμό ενός γάμου, είναι ένα υπέροχο χρώμα για μοναδικές δημιουργίες σε συνθέσεις λουλουδιών, καλάθια και ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα με τριαντάφυλλα και ανθοδέσμες γιορτής, γενεθλίων, επετείου, γέννηση ή αρραβώνα. Αν συνδιάστουν σωστά το αποτέλεσμα πραγματικά σε αφήνει άφωνο.

Από την άνοιξη έως το καλοκαίρι είναι μια θαυμάσια εποχή για να αγοράσετε χαρούμενα μπουκέτα σε παστέλ χρώμα. Ένα όμορφο μπουκέτο ή ανθοδέσμη με σομόν τριαντάφυλλα για παράδοση είναι ένα υπέροχο δώρο για αποστολή σήμερα. Αγοράστε φρέσκα κομμένα λουλούδια σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις και στείλτε ένα δώρο το οποίο θα τους γεμίσει ενέργεια και αισιοδοξία.

 

Αποστολή Παστέλ Λουλούδια Μπουκέτα και Ανθοδέσμες με Σομόν Ροδάκινα Τριαντάφυλλα

Είτε στέλνετε όμορφα σομόν τριαντάφυλλα, γοητευτικές παστέλ ή ροδακινί τουλίπες. Με μια τέτοια ποικιλία από σομόν λουλούδια, σίγουρα θα ξεχωρίστε, εντυπωσιάστε και θα κάντε κάθε παραλήπτη να νιώσει μοναδικός με μια παράδοση σομόν λουλουδιών. Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι να στείλετε, αφήστε το 21 Flowers να σας βοηθήσει, δημιουργώντας όμορφα σομόν μπουκέτα, εύκολα και γρήγορα για εσάς και τους και τους αγαπημένους σας.

shop-21flowers.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

Search