Ροζ Τριαντάφυλλα

Ροζ Τριαντάφυλλα

Ροζ Τριαντάφυλλα. Τα εκλεπτυσμένα μπουκέτα με ροζ τριαντάφυλλα είναι ο ορισμός της ομορφιάς και της κομψότητας. Από τη φιλία στο ρομαντισμό, δείξτε πώς νιώθετε στέλνοντας ένα υπέροχο ροζ μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια.

Juliette - Μπουκέτο με Ροζ Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0365

Passion - Μπουκέτο με Φούξια Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0366

Emotion - Μπουκέτο με Ροζ Τριαντάφυλλα

€105,00
ΚΩΔ product_0367

Amour - Μπουκέτο με Ροζ Τριαντάφυλλα

€100,00
ΚΩΔ product_0368

Pink Magic - Μπουκέτο Τριαντάφυλλα

€165,00
ΚΩΔ product_0369

Deep Love - Μπουκέτο Τριαντάφυλλα

€125,00
ΚΩΔ product_0370

Wonderland - Μπουκέτο Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0371

Beautiful Life - Μπουκέτο Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0372

Serenata - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0373

Butterfly - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0374

Pandora - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€180,00
ΚΩΔ product_0375

Pink Floyd - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€85,00
ΚΩΔ product_0376

  

 

 

 

 

Ροζ Τριαντάφυλλα Ανθοσυνθέσεις & Μπουκέτα

Τα ροζ τριαντάφυλλα είναι γνωστό ότι συμβολίζουν την αθωότητα, τη χαρά και τον ρομαντισμό. Είτε θέλετε να πείτε καλημέρα, η χρόνια πολλά σε γιορτή και γενέθλια, την ημέρα της γυναίκας, την γιορτή της μητέρας, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή απλώς "Σ 'αγαπώ", τα ροζ τριαντάφυλλα είναι σύμβολο ομορφιάς, χάριτος, φινέτσας και της κομψότητας και ένα κατάλληλο δώρο για πολλές περιπτώσεις.

Εάν αναζητάτε ένα ξεχωριστό δώρο για το ταίρι σας, η ρομαντικά δώρα για ζευγάρια, η ένα λαμπερό και κομψό δώρο για ερωτευμένους: Στείλτε ένα μπουκέτο ροζ τριαντάφυλλα. Στο 21 Flowers θα βρείτε μια σειρά από παραδοσιακά, ανάμικτα και μοντέρνα ροζ μπουκέτα και ανθοσυνθέσεις. Συνδυάστε μια ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα με ροζ κρίνα και κάντε ένα εκλεπτυσμένο δώρο σε μια γυναίκα.

Ανεξάρτητα από την περίσταση, οι ροζ ανθοδέσμες και τα μπουκέτα μας σε συνδυασμό με λούτρινα αρκουδάκια, σοκολάτες, κρασιά και ποτά θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε το μήνυμα σας και αυτό που μόνο οι λέξεις δεν αρκούν.

Αν θέλετε να ερωτευτείτε ξανά τη φίλη, την αρραβωνιαστικιά σας ή τη γυναίκα σας, τότε στείλτε σήμερα μια πανέμορφη ανθοδέσμη με ρος τριαντάφυλλα!

Τα ροζ τριαντάφυλλα κάνουν τις καλύτερες ανθοσυνθέσεις για ρομαντικές εκδηλώσεις, όπως την επέτειο σας, νυφική - γαμήλια ανθοδέσμη, για τον στολισμό του γάμου, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνθέσεις λουλουδιών ως υπέροχες διακοσμήσεις για διάφορες άλλες ειδικές περιστάσεις όπως εταιρικά δώρα χριστουγέννων για τους συνεργάτες σας.

 

Αποστολή Ροζ Λουλούδια Μπουκέτα και ανθοδέσμες με Τριαντάφυλλα 

Είτε στέλνετε όμορφα ροζ τριαντάφυλλα, γοητευτικά ροζ κρίνα ή χαρούμενες ροζ τουλίπες. Με μια τέτοια ποικιλία από ροζ λουλούδια, σίγουρα θα ξεχωρίστε, εντυπωσιάστε και θα κάντε κάθε παραλήπτη να νιώσει μοναδικός με μια παράδοση ροζ λουλουδιών. Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι να στείλετε, αφήστε το 21 Flowers να σας βοηθήσει, δημιουργώντας όμορφα ροζ μπουκέτα, εύκολα και γρήγορα για εσάς και τους και τους αγαπημένους σας.

 

shop-21flowers.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

Search