Τριαντάφυλλα σε Κουτί

Τριαντάφυλλα ανά Χρώμα

Αποστολή μπουκέτα με τριαντάφυλλα σε όλη την Αθήνα με αυθημερόν παράδοση. Επιλέξτε κόκκινα, μπλε, μαύρα, ροζ, φούξια, κίτρινα, πορτοκάλι, λευκά, μωβ, λιλά, σομόν, κοραλί τριαντάφυλλα, τεμάχιο ή μεμονωμένο, μάτσο τριαντάφυλλα, δωδεκάδες - ντουζίνες, 50 τριαντάφυλλα και 100 τριαντάφυλλα για να στείλετε το σωστό μπουκέτο μαζί με το ευχετήριο μήνυμα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αγοράστε τώρα στην καλύτερη τιμή μπουκέτα με τριαντάφυλλα online από τον καλύτερο τοπικό ανθοπωλείο της Αθήνας.

Κόκκινο Τριαντάφυλλο

€4,00
ΚΩΔ product_0076

Κίτρινο Τριαντάφυλλο

€4,00
ΚΩΔ product_0077

Φούξια Τριαντάφυλλο

€4,00
ΚΩΔ product_0078

Ροζ Τριαντάφυλλο

€4,00
ΚΩΔ product_0079

Δίχρωμο Τριαντάφυλλο

€4,00
ΚΩΔ product_0080

Λιλά Τριαντάφυλλο

€4,00
ΚΩΔ product_0081

Λευκό Τριαντάφυλλο

€4,00
ΚΩΔ product_0082

Πορτοκαλί Τριαντάφυλλο

€4,00
ΚΩΔ product_0083

Σομόν Τριαντάφυλλο

€4,00
ΚΩΔ product_0084

Μπλε Τριαντάφυλλο

€5,00
ΚΩΔ product_0085

Μαύρο Τριαντάφυλλο

€7,00
ΚΩΔ product_0086

Ουράνιο Τόξο Τριαντάφυλλο

€7,00
ΚΩΔ product_0087

  

 

 

 

 

Γιατί να στείλετε τριαντάφυλλα ως δώρο

Για να δείξεις ότι αγαπάς κάποιον. Τα τριαντάφυλλα είναι το παγκόσμιο λουλούδι για να πεις σε κάποιον ότι τα αγαπάς.

Τα τριαντάφυλλα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια σε κάθε εποχή. Επειδή τα τριαντάφυλλα αναγνωρίζονται ως σημάδι αγάπης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο παραλήπτης σας κατανοεί το μήνυμά σας.

Στο τέλος της ημέρας, δεν έχει σημασία γιατί στέλνετε σε κάποιον τριαντάφυλλα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτά τα ευέλικτα και όμορφα λουλούδια δείχνουν σε ένα άτομο ότι αγαπάτε και τα σκέφτεστε. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει καλύτερος λόγος από αυτόν για να στείλουμε τριαντάφυλλα από αυτόν.

 

Έννοιες του τριαντάφυλλου: Τι συμβολίζει ένα τριαντάφυλλο


Οι έννοιες των τριαντάφυλλων έχουν γοητεύσει σχεδόν κάθε πολιτισμό εδώ και αιώνες. Αν και τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι ευρέως γνωστό ότι συμβολίζουν την αγάπη και τον ρομαντισμό, τα τριαντάφυλλα είναι πολύ περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι.

Στην πραγματικότητα, κάθε χρώμα του τριαντάφυλλου έχει διαφορετικό νόημα και αυτές οι έννοιες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκαλύψουν διαφορετικά στρώματα συμβολισμού τριαντάφυλλου. Ανεξάρτητα από το αν προσπαθείτε να εκφράσετε αγάπη, χαρά, φιλία ή λύπη, ένα τριαντάφυλλο θα είναι σε θέση να μεταφέρει το τέλειο συναίσθημα.


Τι συμβολίζουν λοιπόν τα διαφορετικά χρώματα των τριαντάφυλλων


Αν έχετε βρει τον εαυτό σας να ρωτάτε τι συμβολίζει ένα τριαντάφυλλο, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για το τριαντάφυλλο που σημαίνει να επιλέξετε το τέλειο μπουκέτο σας.

 

Κόκκινα τριαντάφυλλα
Οι περισσότεροι από εμάς είναι εξοικειωμένοι με το τι σημαίνει το κόκκινο τριαντάφυλλο, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορους πολιτισμούς για να αναπαραστήσει την αγάπη και τον ρομαντισμό για αιώνες.

Η έννοια των κόκκινων τριαντάφυλλων είναι παγκοσμίως κατανοητή ότι είναι αγάπη και πάθος. Ωστόσο, ακόμη και μέσα στα κόκκινα τριαντάφυλλα υπάρχουν έννοιες του χρώματος του τριαντάφυλλου που πρέπει να διερευνηθούν. Ένα βαθύ κόκκινο τριαντάφυλλο μερικές φορές πιστεύεται ότι σημαίνει ότι είστε έτοιμοι για δέσμευση και μπορεί να συμβολίζει έναν βαθύτερο δεσμό από τα πιο ανοιχτόχρωμα κόκκινα τριαντάφυλλα που λέγεται ότι συμβολίζουν το πάθος και την επιθυμία.

Ροζ τριαντάφυλλα
Η έννοια των ροζ τριαντάφυλλων είναι η ευγνωμοσύνη και ο θαυμασμός. Είναι η τέλεια επιλογή για τα άτομα που εκτιμάτε περισσότερο, όπως τους φίλους, τα αδέρφια ή τους δασκάλους σας. Τα ροζ τριαντάφυλλα μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν τη θηλυκότητα και την κομψότητα, γεγονός που τα κάνει ιδανικά για εκδηλώσεις όπως πάρτι αρραβώνων, γιορτή, γενέθλια και επέτειο γάμου

Όπως και με τα κόκκινα τριαντάφυλλα, ο συμβολισμός του ροζ τριαντάφυλλου μπορεί να ποικίλλει με το ζεστό ροζ να εκφράζει αναγνώριση και εκτίμηση και το ανοιχτό ροζ να χρησιμοποιείται για να συμβολίζει τη χάρη και τη χαρά καθώς και την ευγνωμοσύνη.

Σομον τριαντάφυλλα
Η έννοια των τριαντάφυλλων σομον είναι η ευγνωμοσύνη. Αλλά, μπορεί επίσης να σημαίνουν ειλικρίνεια και ειλικρίνεια των συναισθημάτων σας. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα ευχαριστήριο δώρο, τότε μην ψάχνετε άλλο! Επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως για να γιορτάσουν ειδήσεις που σχετίζονται με την εργασία, όπως μια προαγωγή, μια νέα επιχειρηματική συμφωνία ή μια προσφορά εργασίας, καθώς μπορεί να είναι ένδειξη πίστης. Και, καθώς ο υπέροχος τόνος και το απαλό τους χρώμα ταιριάζουν με πολλούς εσωτερικούς χώρους, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος όταν αγοράζετε τριαντάφυλλα ροδάκινου για εσάς ή για κάποιον άλλον!

Κίτρινα τριαντάφυλλα
Η έννοια των κίτρινων τριαντάφυλλων είναι ζεστασιά και ευτυχία. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το λαμπερό, ηλιόλουστο χρώμα τους μπορεί να προκαλέσει αμέσως ένα χαμόγελο στα χείλη οποιουδήποτε!

Είναι κοινώς γνωστά ως λουλούδι φιλίας λόγω όλης της χαράς που δίνουν, και ένα μπουκέτο κίτρινου τριαντάφυλλου θεωρείται επίσης ότι αντιπροσωπεύει τη χαρά που δίνει ο φίλος. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να πεις «με κάνεις πολύ χαρούμενο».

Είναι ενδιαφέρον ότι κατά τη διάρκεια της βικτωριανής εποχής το κίτρινο τριαντάφυλλο συμβόλιζε τη ζήλια, ωστόσο αυτή η έννοια του τριαντάφυλλου έχει φύγει προ πολλού και τώρα είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο για καθαρή και άφθονη χαρά.

Λευκά τριαντάφυλλα
Η έννοια των λευκών τριαντάφυλλων είναι η αγνότητα και η χάρη. Ίσως γι' αυτό είναι τόσο δημοφιλή λουλούδια γάμου καθώς συμβολίζουν τη νεανική αγάπη και την αιώνια πίστη. Το λευκό χρώμα μπορεί επίσης να είναι αντιπροσωπευτικό φρέσκων ξεκινημάτων και ένα καθαρό, καθαρό μονοπάτι που τα κάνει τα λευκά λουλούδια το ιδανικό λουλούδι για γάμους και ενώσεις.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η έννοια του λευκού τριαντάφυλλου διαφέρει από την έννοια του τριαντάφυλλου από ελεφαντόδοντο, αν και είναι πολύ παρόμοια στο χρώμα. Τα τριαντάφυλλα από ελεφαντόδοντο σημαίνουν αγνότητα και χάρη, αλλά και στοχαστικότητα. Δεν έχουν ρομαντικό νόημα, κάτι που τους κάνει ένα υπέροχο λουλούδι φιλίας έναντι του λευκού τριαντάφυλλου που σημαίνει πολύ πιο ρομαντικό και παθιασμένο.

Πορτοκαλί τριαντάφυλλα
Η έννοια των πορτοκαλί τριαντάφυλλων είναι ο ενθουσιασμός και η ενέργεια. Επομένως, είναι το τέλειο λουλούδι για προώθηση και νέες θέσεις εργασίας.

Δεν είναι περίεργο που το πορτοκαλί τριαντάφυλλο χρησιμοποιείται για να μεταφέρει θαυμασμό και ενθουσιασμό όταν σε κάνουν τόσο χαρούμενο να το κοιτάς! Οι φωτεινές αποχρώσεις και ο ελκυστικός τους τόνος φωτίζουν κάθε δωμάτιο και μας υπενθυμίζουν σε όλους να πάμε στον κόσμο με λίγη περισσότερη ενέργεια. Αποτελούν ένα υπέροχο λουλούδι παρακίνησης για κάποιον που ξεκινά κάτι νέο ή απλά χρειάζεται λίγη ώθηση.

Μωβ τριαντάφυλλα
Ως ένα από τα πιο σπάνια χρωματιστά τριαντάφυλλα, τα μωβ τριαντάφυλλα συμβολίζουν τη γοητεία και την αγάπη με την πρώτη ματιά. Επειδή αυτά τα τριαντάφυλλα είναι τόσο δύσκολο να τα βρεις, παλιά, προορίζονταν επίσης μόνο για δικαιώματα. Και, ακόμα τώρα, κουβαλούν έναν αέρα βασιλείας μαζί τους και θεωρούνται ως πολύ μεγαλοπρεπή λουλούδια. Έτσι, αν λάβετε μερικά μωβ τριαντάφυλλα από κάποιον, πρέπει να σας εκτιμήσει πολύ!

Μπλε τριαντάφυλλα
Ένα μπλε τριαντάφυλλο σημαίνει μυστήριο και ανέφικτο. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στη φύση, μπορεί να είναι δύσκολο να δημιουργηθούν και να επιτευχθούν, γεγονός που τα καθιστά ένα υπέροχο λουλούδι για να εκφράσει την ανεκπλήρωτη αγάπη. Εάν αγαπάτε κάποιον, αλλά ξέρετε ότι δεν μπορεί, για οποιονδήποτε λόγο, τότε ένα μπλε τριαντάφυλλο είναι τέλειο για να συμβολίσει την ανεκπλήρωτη αγάπη με την κατανόηση ότι δεν μπορεί να είναι.

Μαύρα τριαντάφυλλα
Παραδοσιακά τα μαύρα τριαντάφυλλα συμβολίζουν το θάνατο και το θάνατο, κάτι που δεν είναι το πιο θετικό μήνυμα. Όμως, τα τελευταία χρόνια η έννοια του μαύρου τριαντάφυλλου έχει μετατοπιστεί και σήμαινε τον θάνατο παλαιών μοτίβων και συνηθειών και μια μετακίνηση στη νέα τάξη.

Με αυτή την έννοια το μαύρο τριαντάφυλλο μπορεί να σημαίνει αυτοπεποίθηση και νέα γέννηση. Όταν συνδυάζονται με πράσινα τριαντάφυλλα, μπορούν να συμβολίσουν μια νέα εποχή ελπίδας και θετικότητας για το μέλλον.

 

Στείλτε Μπουκέτα με Τριαντάφυλλα Πολυτελείας στην Αθήνα

Μια ντουζίνα με τριαντάφυλλα δεμένα όμορφα σε ένα μπουκέτο είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τον άντρα και τη γυναίκα. Η αποστολή ενός μπουκέτου με τριαντάφυλλα είναι ένα ιδανικό δώρο γιορτής, γενεθλίων, επετείου ή για ερωτευμένους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ένας ιδιαίτερος τρόπος για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας.

Ίσως γιορτάζετε ένα ξεχωριστό γεγονός στη ζωή σας ή απλά θέλετε να δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σε εκείνον ή εκείνη, ούτως ή άλλως, η αποστολή λουλουδιών θα μπορούσε να είναι η καλύτερη απάντηση όταν ψάχνετε για δώρα της τελευταίας στιγμής. Εκφράστε τα πιο τρυφερά σας συναισθήματα με υπέροχα μπουκέτα από τριαντάφυλλα, ένα λουλούδι σύμβολο της αγάπης και του ρομαντισμού.

Στο 21 Flowers μπορείτε να παραγγείλετε μπουκέτα με τριαντάφυλλα από Ελλάδα και όλο το κόσμο για παράδοση στην Αθήνα. Το online ανθοπωλείο μας σας εγγυάται υψηλής ποιότητας λουλούδια και άψογη εξυπηρέτηση.

 

shop-21flowers.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

Search