Λιλά Τριαντάφυλλα

Μωβ Λιλά Τριαντάφυλλα

Μωβ Λιλά Τριαντάφυλλα. Τα μπουκέτα με μωβ τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν την αγάπη με την πρώτη ματιά. Στείλτε σήμερα μια ανθοδέσμη με λιλά λουλούδια, και κάντε ένα μοναδικό δώρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Purple Rain - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0377

Purple Haze - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0378

Dark Purple - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€85,00
ΚΩΔ product_0379

Blue Magic - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€60,00
ΚΩΔ product_0380

Ocean Song - Μπουκέτο Τριαντάφυλλα

€70,00
ΚΩΔ product_0381

Aphrodite - Μπουκέτο Τριαντάφυλλα

€65,00
ΚΩΔ product_0382

Calypso - Μπουκέτο Τριαντάφυλλα

€155,00
ΚΩΔ product_0383

Clio - Μπουκέτο Τριαντάφυλλα

€200,00
ΚΩΔ product_0384

  

 

 

 

 

Μωβ Λιλά Μπουκέτα με Τριαντάφυλλα

Τα μωβ τριαντάφυλλα είναι σπάνια, κομψά και ξεχειλίζουν από ομορφιά. Τα μωβ τριαντάφυλλα είναι ένα μαγικό λουλούδι! Από τα πραγματικά λιλά τριαντάφυλλα έως τα μαγευτικά μωβ τριαντάφυλλα μας, εάν προσπαθείτε να κάνετε μια καλή εντύπωση, ένα εκπληκτικό μπουκέτο από τριαντάφυλλα λιλά είναι σίγουρα το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση. Είτε ψάχνετε για μια μωβ ανθοδέσμες με τριαντάφυλλα ή μπουκέτα με λιλά τριαντάφυλλα σε συνδυασμό με άλλα μωβ λουλούδια, στο 21 Flowers έχουμε αυτό που ψάχνετε. Επιλέξτε τα τέλεια μωβ/λιλά λουλούδια σήμερα για αποστολή και κάντε μοναδικά δώρα που θα εντυπωσιάσουν άντρες και γυναίκες!

 

Αποστολή Μωβ/Λιλά Τριαντάφυλλα

Τα μωβ τριαντάφυλλα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά λουλούδια, σου κόβουν την ανάσα με την ομορφιά τους και τη μοναδικότητά τους. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα μωβ τριαντάφυλλο σημαίνει γοητεία. Σε περίπτωση που έχετε κάποιον στη ζωή σας που σας μαγεύει, η αποστολή ανθοδέσμης με μωβ τριαντάφυλλα είναι ένα ιδανικό δώρο για γιορτή, γενέθλια, επέτειο, η την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα μωβ τριαντάφυλλα μπορούν να συμβολίσουν την αγάπη, την κομψότητα, τη δημιουργικότητα και τη γοητεία. Η έννοια εξαρτάται επίσης από τη σκιά του μωβ τριαντάφυλλου. Για παράδειγμα, τα λιλά τριαντάφυλλα χρησιμοποιούνται συχνά για να εκφράσουν την αγάπη με την πρώτη ματιά, ενώ τα βαθύτερα μωβ τριαντάφυλλα χρησιμοποιούνται συχνά για να συμβολίσουν τη λατρεία και το σεβασμό.

Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, ένα μπουκέτο με μωβ τριαντάφυλλα μπορεί να σημαίνει ό, τι θέλετε. Τα μωβ τριαντάφυλλα χρησιμοποιούνται συχνά για νυφικές ανθοδέσμες γάμου, δώρα επετείου, δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων ή για την ημέρα της μητέρας. Οποία και αν είναι η περίσταση σας, στο online ανθοπωλείο μας έχουμε τα τέλεια δωράκια για εσάς!

 

shop-21flowers.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

Search