Λευκά Τριαντάφυλλα

Λευκά Τριαντάφυλλα

Λευκά Τριαντάφυλλα. Στείλτε μπουκέτα με λευκά τριαντάφυλλα για να εκφράσετε την αθωότητα, την αγνότητα, τον σεβασμό και την και εκτίμηση. Κανένα λουλούδι δεν μοιάζει με την κομψότητα που εκπέμπει ένα λευκό τριαντάφυλλο.

White Passion - Μπουκέτο με Λευκά Τριαντάφυλλα

€39,00
ΚΩΔ product_0409

Μπουκέτο με Λευκά Τριαντάφυλλα & Κόκκινα

€39,00
ΚΩΔ product_0410

Μπουκέτο με Λευκά Τριαντάφυλλα & Λίλιουμ

€50,00
ΚΩΔ product_0411

Μπουκέτο με Λευκά & Κόκκινα Τριαντάφυλλα

€95,00
ΚΩΔ product_0412

Μπουκέτο με Λευκά & Ροζ Τριαντάφυλλα

€65,00
ΚΩΔ product_0413

Αθηνα - Μπουκέτο με Λευκα Τριανταφυλλα

€75,00
ΚΩΔ product_0414

Μπουκέτο με Λευκά & Λιλά Τριαντάφυλλα

€75,00
ΚΩΔ product_0415

  

 

 

 

 

Λευκά Τριαντάφυλλα & Μπουκέτα με Λευκά Τριαντάφυλλα

Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα αγνής αγάπης, αθωότητας, σεβασμού ή μνήμης. Τα λευκά τριαντάφυλλα είναι μια κλασική κομψή επιλογή για κάθε περίσταση, από της νυφικές ανθοδέσμες, τα υπέροχα μπουκέτα για γιορτή, γενέθλια, γέννηση, περαστικά, επέτειο, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και την Ημέρα της Μητέρας, έως τα όμορφα κλασικά στεφάνια για να εκφράστε τα βαθύτατα συλλυπητήριά σας. Τα λευκά τριαντάφυλλα είναι ένα σύμβολο αγνότητας και αθωότητας, και ένα όμορφο λουλούδι για αποστολή. Εδώ στο 21 Flowers δεν θα βρείτε τα πιο όμορφα μπουκέτα με εξαιρετικά λευκά τριαντάφυλλα. Ρίξτε μια ματιά στις πιο εντυπωσιακές ανθοδέσμες και τα μπουκέτα μας με λευκά τριαντάφυλλα, η βρείτε της ανθσυνθέσεις, καλάθια ή συνθέσεις με λευκά τριαντάφυλλα και κάντε ένα κομψό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κομψά, κλασικά και ιδανικά, κανένα λουλούδι δεν μοιάζει με την κομψότητα που εκπέμπει ένα λευκό τριαντάφυλλο. Τα λευκά τριαντάφυλλα είναι ένα από τα κύρια λουλούδια ενός γάμου, είτε πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ως νυφική ανθοδέσμη ή για ανθοσυνθέσεις γάμου. Η αγνότητα που προέρχεται από τα λευκά τριαντάφυλλα που χρησιμοποιούνται ως βασικά λουλούδια για νυφικές ανθοδέσμες, είναι ένα από τα πιο κομψά και ευγενικά μπουκέτα που μπορείτε να κρατήσετε την ημέρα του γάμου σας. Για να συμπληρώσετε το λευκό φόρεμα και το θέμα του γάμου σας, ένα νυφικό μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα είναι η τέλεια επιλογή.

Ίσως σκέφτεστε κάτι πέρα ​​από το μέσο δώρο λουλουδιών. Όταν οι λέξεις δεν φαίνεται να είναι αρκετές, τα μπουκέτα με λευκά τριαντάφυλλα που θα βρείτε στο online ανθοπωλείο μας δημιουργούν ξεχωριστά και μοναδικά δώρα για εκείνους που αγαπάς.

Είτε στέλνετε όμορφα λευκά τριαντάφυλλα, γοητευτικά λευκά κρίνα ή χαρούμενες λευκές τουλίπες. Με μια τέτοια ποικιλία από λευκά λουλούδια, σίγουρα θα ξεχωρίστε, εντυπωσιάστε και θα κάντε κάθε παραλήπτη να νιώσει μοναδικός με μια παράδοση λευκών λουλουδιών. Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι να στείλετε, αφήστε το 21 Flowers να σας βοηθήσει, δημιουργώντας όμορφα λευκά μπουκέτα, εύκολα και γρήγορα για εσάς και τους και τους αγαπημένους σας.

 

shop-21flowers.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2021. All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο - Αθήνα Ελλάδα

Search