Ανθοδέσμες με Λευκά Τριαντάφυλλα

Λευκή Ανθοδέσμη

Λευκή ανθοδέσμη. Γιορτάστε την κάθε περίσταση με λευκά λουλούδια! Η λευκές ανθοδέσμες είναι ειδικά δώρα για εκείνη που αγαπά το λευκό, είτε πρόκειται για λευκή νυφική ανθοδέσμη, είτε για λευκή ανθοδέσμη για γιορτή, γενέθλια ή επέτειο. Παράγγειλε σήμερα εντυπωσιακές ανθοδέσμες στο 21 Flowers και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα υπέροχα δώρα.

White Passion - Ανθοδέσμη με Λευκά Τριαντάφυλλα

€39,00
ΚΩΔ product_0441

Ανθοδέσμη με Λευκά Τριαντάφυλλα & Κόκκινα

€39,00
ΚΩΔ product_0442

Ανθοδέσμη με Λευκά Τριαντάφυλλα & Λίλιουμ

€50,00
ΚΩΔ product_0443

Ανθοδέσμη με Λευκά & Κόκκινα Τριαντάφυλλα

€95,00
ΚΩΔ product_0444

Ανθοδέσμη με Λευκά & Ροζ Τριαντάφυλλα

€65,00
ΚΩΔ product_0445

Αθηνα - Ανθοδεσμη με Λευκα Τριανταφυλλα

€75,00
ΚΩΔ product_0446

Ανθοδέσμη με Λευκά & Λιλά Τριαντάφυλλα

€75,00
ΚΩΔ product_0447

  

 

 

 

Λευκά Λουλούδια Παράδοση

Λευκές ανθοδέσμες και συνθέσεις λουλουδιών. Η λευκές ανθοδέσμες λουλουδιών είναι ένας όμορφος τρόπος για να εκφράσετε ασφάλεια, καθαρότητα και καθαριότητα, τα λεύκα λουλούδια σε μια ανθοδέσμη, εκφράζουν σε συμβολική μορφή την καθαρότητα της ψυχής, την πίστη και τη διαφάνεια. Η μοναδική μας συλλογή από λευκές ανθοδέσμες είναι πανέμορφοι και οι συνδυασμοί του λευκού είναι: Λευκό, ζαχαρί, σπασμένο λευκό έως και πολύ ανοιχτό γκρι ή σιέλ .

 

Τύποι & Τα πιο Δημοφιλή Λευκά Λουλούδια

Στο 21 Flowers θα βρείτε πολλά και διαφορετικά λευκά λουλούδια με πολλά διαφορετικά άνθη. Τα πιο δημοφιλή λευκά λουλούδια και φυτά είναι, τα τριαντάφυλλα, ορχιδέες, ορτανσίες, παιώνιες, μαργαρίτες ζέρμπερες, κρινάκια και πολλά άλλα. Κάθε ένα από αυτά τα ιδιαίτερα λουλούδια μοιάζει εξίσου όμορφο και χαρίζουν παράλληλα μια έξτρα λάμψη σε κάθε ανθοδέσμη. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όποιος είναι ο τυχερός παραλήπτης θα εκπλαγεί από τις εκπληκτικές αποχρώσεις που προσφέρει κάθε ένα από αυτά τα λευκά λουλούδια.

 


Τι Σημαίνουν τα Λευκά Λουλούδια

Θέλετε να μάθετε τι σημαίνουν τα λευκά λουλούδια πριν κάνετε την τελική σας επιλογή. Ένα μεμονωμένο λουλούδι αξίζει όσο χίλιες λέξεις, ένα μπουκέτο γεμάτο από λευκά λουλούδια σημαίνει καθαρότητα της ψυχής, πίστη και διαφάνεια.

Είτε ψάχνετε για μια ανθοδέσμη από λευκά τριαντάφυλλα, ή ένα όμορφο μπουκέτο από λευκά λουλούδια, το 21 Flowers διαθέτει εντυπωσιακές ανθοδέσμες με λευκά λουλούδια για κάθε περίσταση.

 

Πότε να Στείλετε Λευκά Λουλούδια

Τα λευκά λουλούδια είναι η καλύτερη επιλογή δώρου για πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Από γιορτή, σε γενέθλια έως για επέτειο γάμου, υπάρχει πάντα ένα λευκό λουλούδι για να διαλέξετε. Ανεξάρτητα από την περίσταση σας, επιλέξτε λευκές ανθοδέσμες λουλουδιών που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

 

shop-21flowers.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

© 2021. All Rights Reserved. 21 Flowers Ανθοπωλείο - Αθήνα Ελλάδα

Search