Νεραγκούλα Λουλούδι

Νεραγκούλα

Νεραγκούλα λουλούδι. Σε όλους τους αρέσει ένα φρέσκο μπουκέτο με νεραγκούλες! Στείλτε σήμερα πανέμορφα εποχιακά λουλούδια και κάντε μια υπέροχη έκπληξη.

Νεραγκούλες - Πολύχρωμο Μπουκέτο

€45,00
ΚΩΔ product_0198

  

 

 

 

Νεραγκούλες - Παράδοση Μπουκέτα Βατραχίου


Το βατράχιο γνωστό και ως λουλούδια νεραγκούλας είναι ένα όμορφο λουλούδι και ένα ιδανικό δώρο την εποχή της άνοιξης. Ένα μπουκέτο με νεραγκούλες συνδυάζεται εύκολα με σχεδόν όλα τα λουλούδια, επειδή είναι πολύχρωμα άνθη με απίστευτα μοναδική υφή. Μερικές υπέροχες επιλογές για μπουκέτα με νεραγκούλες θα ήταν τα τριαντάφυλλα, ανεμώνες, ντάλιες και η φρέζιες.

 

Τι Συμβολίζει Το Λουλούδι - Νεραγκούλα


Συχνά αποκαλούμενα τριαντάφυλλα της άνοιξης. Η νεραγκούλες συμβολίζουν γενικά τη γοητεία και την ελκυστικότητα και έρχονται σε διαφορετικά χρώματα. Δεδομένου ότι αυτά τα λουλούδια προσφέρουν πολλά χρώματα, είναι ένα όμορφο δώρο για ειδικές περιστάσεις όπως γιορτή, γενέθλια, επετείους και σε νυφικά μπουκέτα και γαμήλιες ανθοδέσμες.

Ροζ νεραγκούλα
Στη γλώσσα των λουλουδιών, τα ροζ άνθη κατέχουν πολλές συμβολικές έννοιες όπως η αγάπη, ο ειδύλλιο, η συμπάθεια και ο θαυμασμός.

Πορτοκαλί νεραγκούλα
Οι πορτοκαλί ανθίσεις συμβολίζουν τη θετική ενέργεια, τη χαρά και την ευτυχία.

Κόκκινη νεραγκούλα
Όπως και με τα κόκκινα τριαντάφυλλα, η κόκκινη νεραγκούλα συμβολίζει το πάθος, τη ρομαντική αγάπη και το ρομαντισμό.

Κίτρινη νεραγκούλα
Όπως τα πορτοκαλί άνθη, η κίτρινη νεραγκούλα συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία κυρίως λόγω της έντονης και χαρούμενης απόχρωσης. Είναι επίσης σύμβολο φιλίας και θετικότητας.

Λευκή νεραγκούλα
Τα λευκά λουλούδια της νεραγκούλας συμβολίζουν την κομψότητα, την αγνή αγάπη, την αθωότητα και τη χάρη.

shop-21flowers.png

Στείλτε λουλούδια στην Αθήνα.
Αυθημερόν Παράδοση.
Παράγγειλε Λουλούδια Online.
Δωρεάν Μεταφορικά.

Search