Λουλούδια για Νοσοκομείο

Λουλούδια για Νοσοκομείο

Έχετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο στο νοσοκομείο; Το να τους στείλετε ένα υπέροχο μπουκέτο λουλούδια είναι βέβαιο ότι θα τους φτιάξετε τη διάθεση. Είτε δεν είναι καλά, είτε πρόκειται να υποβληθούν σε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση ή ακόμα και μόλις απέκτησαν ένα μωρό – τα λουλούδια είναι ο καλύτερος τρόπος για να πείτε «σε σκέφτομαι!». Προσθέτουν επίσης ένα όμορφο ποπ χρώμα και ζωντάνια σε ένα κατά τα άλλα θαμπό δωμάτιο νοσοκομείου.

Αθηνα - Μπουκέτο Λουλουδιών για Περαστικά

€45,00
ΚΩΔ product_0758

Άρτεμις - Μπουκέτο Λουλουδιών για Ανάρρωση

€55,00
ΚΩΔ product_0759

Θεώνη - Σύνθεση Λουλουδιών για Περαστικά

€55,00
ΚΩΔ product_0760

Ίριδα - Μπουκέτο Λουλουδιών για Ανάρρωση

€45,00
ΚΩΔ product_0761

Σεμέλη - Καλάθι με Λουλούδια για Περαστικά

€65,00
ΚΩΔ product_0762

Ηλέκτρα - Ανθοδέσμη για Ανάρρωση

€55,00
ΚΩΔ product_0763

Δανάη - Ανθοδέσμη για Ανάρρωση

€55,00
ΚΩΔ product_0764

Αφροδίτη - Ανθοδέσμη για Περαστικά

€65,00
ΚΩΔ product_0765

  

 

 

Στείλτε Λουλούδια στο Νοσοκομείο

Όταν ένας φίλος, συνάδελφος εργασίας ή μέλος της οικογένειας είναι άρρωστος στο νοσοκομείο, είναι σημαντικό να δείξετε την αγάπη, την υποστήριξη και την ελπίδα σας για την ταχεία ανάρρωσή τους.

Στείλτε λουλούδια ως δώρα στο νοσοκομείο και είναι βέβαιο ότι θα τους φτιάξουν τη διάθεση. Η αποστολή λουλουδιών για περαστικά είναι ο ιδανικός τρόπος για να στείλετε ευχές για ταχεία ανάρρωση σε νοσοκομείο, και στο 21 Flowers σας προσφέρουμε πολύχρωμα λουλούδια ανάρρωσης για ασθενή σε ένα νοσοκομείο. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο online ανθοπωλείο μας για ιδέες δώρων σχετικά με το πώς να στείλτε ένα στοχαστικό δώρο για να ενθαρρύνετε κάποιον στο νοσοκομείο.

Όταν κάποιος που σας ενδιαφέρει χρειάζεται μια ώθηση, οι σωστές λέξεις και το σωστό δώρο μπορούν πραγματικά να τους βοηθήσουν να γίνουν σύντομα καλά. Από τη χειρουργική επέμβαση έως τη γρίπη, είτε θέλετε να ευχαριστείτε μια νοσοκόμα, η γιατρό για την παροχή εξαιρετικής φροντίδας, στο νοσοκομείο ή στο σπίτι, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία λουλουδιών και δώρων για το νοσοκομείο τα οποία παραδίδονται αυθημερόν σε όλα τα νοσοκομεία στην Αθήνα.

 

Ιδέες Δώρων για το Νοσοκομείο

Κάθε δώρο που θα αγγίξει την καρδιά σας είναι πιθανό να αγγίξει και τον παραλήπτη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ή παλεύει με μια χρόνια πάθηση λόγω ασθένειας. Αν αναρωτιέστε τι θα τους στέλνατε ως δώρο στο νοσοκομείο για να νιώσουν καλύτερα.

Φωτίστε ένα Δωμάτιο
Ένα σοφά επιλεγμένο δώρο λουλουδιών μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ή στο σπίτι να αισθάνονται καλύτερα. Στείλτε ένα πολύχρωμο μπουκέτο από τα αγαπημένα τους λουλούδια, καθώς θα κάνουν το δωμάτιό τους πιο άνετο και σαν το σπίτι. Οτιδήποτε προσθέτει χρώμα, ζεστασιά και κάνει την ατμόσφαιρα ευχάριστη, είναι πάντα καλοδεχούμενο δώρο.

 

Search