Λουλούδια για Μνημόσυνο

Λουλούδια για Μνημόσυνο

Τιμήστε τη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου στέλνοντας μια όμορφη σύνθεση με λουλούδια για μνημόσυνο. Τα λουλούδια για μνημόσυνα είναι ένας όμορφος φόρος τιμής στους νεκρούς. Στείλτε ανθοδέσμες για μνημόσυνο, προκειμένου να αποδώσετε ευλάβεια και να εκφράσετε παρηγοριά σε φίλους και συγγενείς που πενθούν. Κάθε μπουκέτο παραδίδεται με μια κάρτα, για να στείλετε το μήνυμα αγάπης σας.

Αιώνια Στοργή - Λουλούδια για Μνημόσυνο

€65,00
ΚΩΔ product_02068

Συλλυπητήρια - Λουλούδια για Μνημόσυνο

€75,00
ΚΩΔ product_02069

Συλλυπητήρια - Ανθοσύνθεση για Μνημόσυνο

€120,00
ΚΩΔ product_02070

Συλλυπητήρια - Σύνθεση για Μνημόσυνο

€85,00
ΚΩΔ product_02071

Συλλυπητήρια - Ανθοδέσμη για Μνημόσυνα

€55,00
ΚΩΔ product_02072

Ανάμνηση - Λουλούδια για Μνημόσυνο

€65,00
ΚΩΔ product_02073

Συλλυπητήρια - Ανθοδέσμη Μνημοσύνου

€85,00
ΚΩΔ product_02075

  

 

 

Τι Λουλούδια Πάνε σε Μνημόσυνο

Η ξαφνική, απροσδόκητη απώλεια αγαπημένων προσώπων είναι αναμφίβολα ένα συγκλονιστικά δυσάρεστο γεγονός και σε ένα οδυνηρό γεγονός, όπως η κηδεία και το μνημόσυνο. Η αποστολή λουλουδιών δείχνει σεβασμό σε όσους θρηνούν για τον θάνατό ενός αγαπημένου προσώπου. Σε μια αναπόφευκτη πραγματικότητα όμως οι κηδείες ή τα μνημόσυνα, μπορείτε να εκφράσετε τα συλλυπητήριά σας με λουλούδια.

 

Ποσά Λουλούδια Πάνε σε Μνημόσυνο  

Πόσα και ποια είναι τα λουλούδια που πάνε σε κηδεία. Σύμφωνα με την παράδοση, κατά την τέλεση της κηδείας, οι στολισμοί, ή ανθοδέσμες με λουλούδια και τα στεφάνια κηδείας, πέρα από το διακοσμητικό τους ρόλο, έχουν επίσης έντονο συμβολισμό και ιδιαίτερο νόημα. Τα λουλούδια στέλνουν μηνύματα αγάπης, με έντονη συναισθηματική αξία, στην τελετή κηδείας κάποιου αγαπημένου προσώπου. Πιθανόν, μπορεί να μην έχετε παρευρεθεί ποτέ σε κηδείες ή μνημόσυνα και στην παρούσα φάση, είναι λογικό να αναρωτιέστε, πόσα λουλούδια πάνε σε κηδεία. Στο online ανθοπωλείο μας θα βρείτε ανθοδέσμες και συνθέσεις με λουλούδια για να εκφράσετε τα πιο «Θερμά Συλλυπητήρια».

 

Λουλούδια για Μνημόσυνο

Λουλούδια & Στολισμός Μνημοσύνου. Με πολυετή εμπειρία και υψηλό αίσθημα ευθύνης, σας προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα συνδυασμών από ανθοδέσμες, καλάθια, κασπώ, συνθέσεις και ανθοσυνθέσεις για μνημόσυνο με φρέσκα λουλούδια. Τι πάμε σε ένα μνημόσυνο: Ένα μπουκέτο λουλούδια για να εκφράσετε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Αποστολή Λουλουδιών για Μνημόσυνο   

Η αποστολή λουλουδιών σε μνημόσυνο είναι ως ένδειξη σεβασμού προς τον θανόντα για να εκφράσετε τη θλίψη σας στη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου. Τόσο ένα στεφάνι κηδείας όσο και ένας σταυρός κηδείας αποτελεί μια ευγενική χειρονομία προς την οικογένεια του θανόντα. Στείλτε σήμερα τα συλλυπητήριά σας με ένα στεφάνι κηδείας από το 21 Flowers ανθοπωλείο.  

 

 

Search