Λουλούδια για Γενέθλια Φίλης

Λουλούδια για Γενέθλια Φίλης

Κάντε τα γενέθλια της αγαπημένης φίλης σας ξεχωριστά με ένα μοναδικό ντελίβερι λουλουδιών την ιδιαίτερη μέρα της! Η παράδοση γενεθλίων φρέσκων, αρωματικών λουλουδιών που συνοδεύονται από γλυκά, προσεγμένα δώρα είναι ένας περιποιητικός και προσωπικός τρόπος για να ενημερώσετε κάποιον ότι μοιράζεστε τη χαρά του στα γενέθλιά του! Κάντε τα γενέθλια αξέχαστα με τη σειρά μας από όμορφα δώρα γενεθλίων.

Ηλέκτρα - Μπουκέτο για Γενέθλια Φίλης

€55,00
ΚΩΔ product_02494

Ήβη - Ανθοδέσμη για Γενέθλια Φίλης

€85,00
ΚΩΔ product_02504

Αθηνα - Μπουκέτο για Γενέθλια Φίλης

€45,00
ΚΩΔ product_02489

Άρτεμις - Ανθοδέσμη για Γενέθλια Φίλης

€55,00
ΚΩΔ product_02490

Θεώνη - Σύνθεση για Γενέθλια Φίλης

€55,00
ΚΩΔ product_02491

Ίριδα - Μπουκέτο για Γενέθλια Φίλης

€45,00
ΚΩΔ product_02492

Σεμέλη - Καλάθι για Γενέθλια Φίλης

€70,00
ΚΩΔ product_02493

  

 

 

Αποστολή Λουλουδιών για Γενέθλια - Δώρα για Φίλη ή Κολλητή

Τα γενέθλια είναι μια πολύ προσωπική γιορτή για τον καθένα μας. Αν ψάχνετε για δώρα γενεθλίων για φίλη ή τη κολλητή σας, Η αποστολή δώρων λουλουδιών είναι μια όμορφη και ιδιαίτερη επιλογή. Στείλτε σήμερα στην φίλη ή κολλητή σας ένα μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια ως δώρο γενεθλίων και ευχηθείτε Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της. Είτε βρίσκεστε σε άλλη πόλη, σας χωρίζει η απόσταση, είτε σε άλλη χώρα, η αποστολή δώρου γενεθλίων αυθημερόν, είναι ένας μοναδικός τρόπος για να στείλετε τις καλύτερες ευχές σας στα γενέθλιά τους. Λοιπόν για εσάς που ψάχνετε ακόμα; τι δώρο μπορώ να πάρω για τα γενέθλιά της φίλης ή κολλητής μου. Επιλέξτε online στο 21 Flowers, μοναδικές συνθέσεις λουλουδιών και ανθοδέσμες γενεθλίων και εντυπωσιάστε τον φίλο, τη φίλη, τη σύζυγό σας, τα παιδιά, τη γιαγιά και το παππού με ειδικά δώρα γενεθλίων.

Τι δώρο θα πάρεις για τα γενέθλια στη φίλη σου. Μπες σήμερα στο online ανθοπωλείο μας και βρες δώρα λουλουδιών για τη φίλη ή τη κολλητή σου για τα γενέθλιά της. Από εντυπωσιακές ανθοδέσμες γενεθλίων έως τα όμορφα μπουκέτα με λουλούδια και τριαντάφυλλα, στο 21 Flowers θα βρεις τις καλύτερες προτάσεις δώρων που θα ενθουσιάσουν κάθε κολλητή φίλη, ανεξαρτήτως ηλικίας. Διαλέξτε το ιδανικό δώρο για την φίλη σας και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε τη διαφορά. Μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη με τα πιο πρωτότυπα πολύχρωμα λουλούδια είναι το ιδανικό δώρο για την κολλητή σου φίλη!  

Είτε στέλνετε όμορφα μπουκέτα με τριαντάφυλλα για γενέθλια, γοητευτικά καλάθια δώρων γενεθλίων ή χαρούμενες συνθέσεις με λουλούδια για γενέθλια. Με μια τέτοια ποικιλία από λουλούδια γενεθλίων για κάθε κολλητή φίλη, σίγουρα θα ξεχωρίστε, εντυπωσιάστε και θα κάντε κάθε παραλήπτη να νιώσει μοναδικός με μια παράδοση γενεθλίων. Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι να στείλετε για τα γενέθλια της, αφήστε το 21 Flowers να σας βοηθήσει, δημιουργώντας όμορφα μπουκέτα γενεθλίων, εύκολα και γρήγορα για εσάς και τους και τους αγαπημένους σας. 

 

 

 

Search