Λουλούδια για Ασθενή

Λουλούδια για Ασθενή

Όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο νοσηλεύεται τι είναι αυτό που χρειάζεται, μια παράδοση λουλουδιών για ασθενή στο νοσοκομείο είναι ένα από τα πιο ενθαρρυντικά και αναζωογονητικά δώρα που μπορείτε να κάνετε. Τα λουλούδια φωτίζουν το δωμάτιό τους και χρησιμεύουν ως μια συνεχής υπενθύμιση του πόσο ενδιαφέρεστε. Έτσι το δώρο σας θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός!

Αθηνα - Μπουκετο Λουλουδια για Ασθενη

€45,00
ΚΩΔ product_02140

Άρτεμις - Ανθοδέσμη Λουλουδιών για Ασθενή

€55,00
ΚΩΔ product_02141

Θεώνη - Σύνθεση Λουλουδιών για Ασθενή

€55,00
ΚΩΔ product_02142

Ίριδα - Ανθοσύνθεση Λουλουδιών για Ασθενή

€45,00
ΚΩΔ product_02143

Σεμέλη - Καλάθι με Λουλούδια για Ασθενή

€65,00
ΚΩΔ product_02144

Ηλέκτρα - Ανθοδέσμη για Ασθενή

€55,00
ΚΩΔ product_02145

Δανάη - Μπουκέτο για Ασθενή

€55,00
ΚΩΔ product_02146

Αφροδίτη - Ανθοδέσμη με Λουλούδια για Ασθενή

€65,00
ΚΩΔ product_02147

  

 

 

 

Λουλούδια για Ασθενή & Δώρα Ασθενή 

Στείλτε μια λουλουδάτη σύνθεση σε ασθενή σε νοσοκομείο. Τίποτα δεν λέει "Περαστικά" σαν ένα ζωντανό καλάθι λουλουδιών με ένα χειρόγραφο μήνυμα της επιλογής σας. Αγοράστε μοναδικές ανθοδέσμες λουλουδιών και στείλτε δώρα για άνδρες και γυναίκες. Είτε ψάχνετε για να στείλετε μπουκέτο με λουλούδια για περαστικά σε άντρα ή γυναίκα, τη μαμά, τον μπαμπά, τον αδελφό, την αδελφή, την κόρη ή τον γιο σας, το 21 Flowers ανθοπωλείο μπορεί να σας βοηθήσει να στείλετε λουλούδια αυθημερόν σε όλα τα νοσοκομεία της Αθήνας.

 

Τι Λουλούδια Στέλνετε σε Ασθενή για Περαστικά & Ανάρρωση

Στο 21 Flowers, διαπιστώνουμε ότι τα πολύχρωμα λουλούδια χρησιμεύουν ως υπέροχα δώρα για κάποιον που αναρρώνει από μια χειρουργική επέμβαση, ασθένεια ή τραυματισμό. Στείλτε σε ασθενής σε νοσοκομείο μπουκέτα λουλουδιών, συνθέσεις λουλουδιών και καλάθια δώρων για να ευχηθείτε στον παραλήπτη σας περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

 

Search