Λίλιουμ Λουλούδι

Λίλιουμ - Οριεντάλ - Κρίνα

Δημιουργήστε μια αίσθηση φρεσκάδας και στείλτε πλούσια και εντυπωσιακά μπουκέτα με λίλιουμ - κρίνα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συμβολίζοντας την ευτυχία και την κομψότητα, οι ανθοδέσμες με οριένταλ κάνουν μια εντυπωσιακή δήλωση καθαρής κομψότητας! Η συλλογή μας από εκπληκτικές συνθέσεις με λίλιουμ περιλαμβάνει μπουκέτα με κρίνα stargazer, περουβιανούς κρίνους, κρίνους κάλλας, ανατολίτικους κρίνους και άλλες όμορφες ποικιλίες σε μια πλήρη γκάμα χρωμάτων.

Λευκά Λίλιουμ - Μπουκέτο

€47,00
ΚΩΔ product_0150

Ροζ Λίλιουμ - Μπουκέτο

€47,00
ΚΩΔ product_0151

Λίλιουμ και Τριαντάφυλλα - Μπουκέτο

€65,00
ΚΩΔ product_0152

Ανθοδέσμη με Λίλιουμ και Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0153

Λίλιουμ Ροζ και Τριαντάφυλλα - Ανθοδέσμη

€50,00
ΚΩΔ product_0154

Λίλιουμ Λευκά και Τριαντάφυλλα - Ανθοδέσμη

€55,00
ΚΩΔ product_0155

Red Love - Ανθοδέσμη με Λίλιουμ

€95,00
ΚΩΔ product_0156

Pink Lady - Ανθοδέσμη με Λίλιουμ

€125,00
ΚΩΔ product_0157

  

 

 

 Κρίνος - Λίλιουμ και ο Συμβολισμός Του

Τα κρίνα - λίλιουμ συμβολίζουν την ταπεινότητα, την αφοσίωση, τη θηλυκότητα, την αγάπη, την αγνότητα και την αρετή. Στη γλώσσα των λουλουδιών, τα κρίνα χρησιμοποιούνται συχνά για την επικοινωνία συγκεκριμένων συναισθημάτων, όπως τα λευκά λίλιουμ συμβολίζουν τη φιλία ή συμπάθεια, τα ροζ κρίνα συμβολίζουν το πλούτο, την ευημερία, ελπίδα και αθωότητα.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα κρίνα με το γλυκό τους άρωμα, είναι ένα από της πιο δημοφιλείς επιλογές δώρων και ρομαντικές χειρονομίες για κάθε περίσταση.

 

Τι Ξεχωριστό Εχούν τα Κρίνα

Εκτός από τις όμορφες ποικιλίες και τα είδη κρίνων, τα κρίνα - λίλιουμ, είναι λουλούδια μεγάλης διάρκειας, έχουν ένα ξεχωριστό άρωμα και συνδυάζονται εύκολα με πολλά άλλα λουλούδια. Μια ανθοσύνθεση αυτών των μοναδικών ανθών είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει κάθε παραλήπτη.

Είτε θέλετε να παραγγείλετε ένα μπουκέτο με κρίνα για γιορτή, γενέθλια, επέτειο ή και για κάθε άλλη περίσταση, στο 21 Flowers είναι εύκολο να στείλετε ένα όμορφο μπουκέτο με λίλιουμ μέσα σε λίγα λεπτά. Στείλτε σήμερα μια εντύπωσιακή ανθοδέσμη με λίλιουμ και γιόρτασε με έναν μοναδικό τρόπο.

Search