Κίτρινα Τριαντάφυλλα

Κίτρινα Τριαντάφυλλα

Τα κίτρινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν τη φιλία και τη χαρά. Χρησιμοποιούνται επίσης για να αντιπροσωπεύουν εκείνα τα συναισθήματα που συνδέονται με τη φιλία, όπως η ζεστασιά, η απόλαυση, η χαρά, η φροντίδα και η στοργή. Αυτά τα λουλούδια χρησιμοποιήθηκαν κάποτε για να επικοινωνήσουν τη ζήλια, κατά τη βικτοριανή εποχή. Παραγγείλετε ένα μοναδικό μπουκέτο με κίτρινα τριαντάφυλλα για παράδοση σήμερα.

Sunshine - Μπουκέτο με Κίτρινα Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0385

Sunny Day - Μπουκέτο με Κίτρινα Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0386

Passion - Μπουκέτο με Κίτρινα Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0387

Evelyn - Μπουκέτο με Κίτρινα Τριαντάφυλλα

€45,00
ΚΩΔ product_0388

Summer Sun - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€60,00
ΚΩΔ product_0389

Spring Blossom - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0390

Ava - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€55,00
ΚΩΔ product_0391

Sunrise - Μπουκέτο με Τριαντάφυλλα

€85,00
ΚΩΔ product_0392

  

 

 

 

 

Αποστολή Κίτρινα Τριαντάφυλλα

Το κίτρινο χρώμα είναι το πιο φωτεινό από όλα τα χρώματα και είναι ένα από τα τρία βασικά χρώματα σε συνδυασμό με το μπλε και το κόκκινο, είναι πιο παιχνιδιάρικο από το κόκκινο, πιο ιδιότροπο από το λευκό και σαφώς πιο απροσδόκητο από τα ροζ. Αναρωτιέστε ποια είναι η έννοια και τι συμβολίζει το κίτρινο τριαντάφυλλο. Ένα κίτρινο τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει θαυμασμό, χαρά ή φιλία. Τα κίτρινα τριαντάφυλλα είναι ιδανικά δώρα για να κάνετε μια όμορφη, φρέσκια και χαρούμενη δήλωση. Αν ψάχνετε για δώρα γιορτής ή γενεθλίων, στείλετε μια όμορφη έκπληξη κίτρινον λουλουδιών, τα κίτρινα τριαντάφυλλα μας είναι εγγυημένα για να προσφέρουν μια υπέροχη έκρηξη ηλιοφάνειας για γιορτή, γενέθλια, γέννηση, περαστικά και σε πολλές άλλες περιστάσεις, όπως σε γάμους και βαπτίσεις. Ίσως ψάχνετε έναν δώρο για να πείτε Χρόνια πολλά. Από της εντυπωσιακές ανθοδέσμες με κίτρινα τριαντάφυλλα, στο online ανθοπωλείο μας, θα τα βρείτε και μια σειρά από υπέροχα μπουκέτα, καλάθια ή συνθέσεις με κίτρινα λουλούδια.

Είτε στέλνετε όμορφα κίτρινα τριαντάφυλλα, γοητευτικά κίτρινα κρίνα ή χαρούμενες κίτρινες τουλίπες. Με μια τέτοια ποικιλία από κίτρινα λουλούδια, σίγουρα θα ξεχωρίστε, εντυπωσιάστε και θα κάντε κάθε παραλήπτη να νιώσει μοναδικός με μια παράδοση κίτρινον λουλουδιών. Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι να στείλετε, αφήστε το 21 Flowers να σας βοηθήσει, δημιουργώντας όμορφα κίτρινα μπουκέτα, εύκολα και γρήγορα για εσάς και τους και τους αγαπημένους σας.

Search