Τριαντάφυλλα σε Κουτί

Γιορτή της Γυναίκας

Στείλτε μια όμορφη ανθοδέσμη την γιορτή της γυναίκας για να εκπλήξετε τις εμπνευσμένες γυναίκες της ζωής σας. Τι καλύτερος τρόπος για να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας στα δυνατά θηλυκά που θαυμάζετε τότε με ένα ζωντανό μπουκέτο λουλούδια. Παραγγείλετε online σήμερα λουλούδια για την γιορτή της γυναίκας - 8 Μαρτίου!

Αύρα - Μπουκέτο για Γιορτή

€85,00
ΚΩΔ product_01428

Αθηνα - Μπουκέτο με Λουλούδια για 8 Μαρτίου

€45,00
ΚΩΔ product_01405

Άρτεμις - Ανθοδέσμη με Λουλούδια για 8 Μαρτίου

€55,00
ΚΩΔ product_01406

Θεώνη - Σύνθεση Λουλουδιών για 8 Μαρτίου

€55,00
ΚΩΔ product_01407

  

 

 

 

Λουλούδια & Δώρα για την Ημέρα της Γυναίκας

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Με αφορμή την Γιορτή της Γυναίκας που γιορτάζεται παραδοσιακά κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου.  Στείλτε ένα όμορφο μπουκέτο με λουλούδια και εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε όλες τις γυναίκες, τις μητέρες, τις συζύγους, τις φίλες ή τις γυναίκες συναδέλφους την Ημέρα της Γυναίκας. Γιορτάστε στέλνοντας ευχές γιορτής με όμορφα δώρα λουλουδιών τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας.   

 

Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας 

Η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Από όλα τα λουλούδια, μια ξεχωριστή θέση στην Ελληνική παράδοση έχουν τα κόκκινα τριαντάφυλλα που οι άντρες προσφέρουν ως δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Τιμήστε όλες τις γυναίκες στη ζωή σας και στείλτε ένα πανέμορφο μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια για να γιορτάσετε τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Search