Λουλούδια για 8 Μαρτίου

Λουλούδια για τη Γιορτή της Γυναίκας

Στείλτε ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια για να γιορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που σηματοδοτεί τα επιτεύγματα ξεχωριστών γυναικών σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης η τέλεια μέρα του έτους για να εκπλήξετε με ένα λουλούδατο δώρο μια εμπνευσμένη γυναίκα στη ζωή σας. Τιμήστε τις γυναίκες στη ζωή σας με τη συλλογή λουλουδιών για την γιορτή της γυναίκας που έχει σχεδιαστεί για να αιχμαλωτίσει το πνεύμα αυτής της ξεχωριστής ημέρας.

Αύρα - Μπουκέτο για Γιορτή

€85,00
ΚΩΔ product_01428

Αθηνα - Μπουκέτο με Λουλούδια για 8 Μαρτίου

€45,00
ΚΩΔ product_01405

Άρτεμις - Ανθοδέσμη με Λουλούδια για 8 Μαρτίου

€55,00
ΚΩΔ product_01406

Θεώνη - Σύνθεση Λουλουδιών για 8 Μαρτίου

€55,00
ΚΩΔ product_01407

  

 

 

 

Λουλούδια & Δώρα για την Ημέρα της Γυναίκας

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Με αφορμή την Γιορτή της Γυναίκας που γιορτάζεται παραδοσιακά κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου.  Στείλτε ένα όμορφο μπουκέτο με λουλούδια και εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε όλες τις γυναίκες, τις μητέρες, τις συζύγους, τις φίλες ή τις γυναίκες συναδέλφους την Ημέρα της Γυναίκας. Γιορτάστε στέλνοντας ευχές γιορτής με όμορφα δώρα λουλουδιών τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας.   

 

Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας 

Η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Από όλα τα λουλούδια, μια ξεχωριστή θέση στην Ελληνική παράδοση έχουν τα κόκκινα τριαντάφυλλα που οι άντρες προσφέρουν ως δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Τιμήστε όλες τις γυναίκες στη ζωή σας και στείλτε ένα πανέμορφο μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια για να γιορτάσετε τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Search