Αρκουδάκι από Τριαντάφυλλα

Αρκουδάκι με Τριαντάφυλλα

Παρουσιάζουμε τη μαγευτική συλλογή μας από όμορφα αρκουδάκια από τριαντάφυλλα, μια απολαυστική ποικιλία από αρκουδάκια φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από αφρώδες λουλούδια. Διαθέσιμες σε διαφορετικά μεγέθη, αυτά τα μαγευτικά αρκουδάκια με τριαντάφυλλα προσφέρουν επιλογές που ταιριάζουν σε διάφορες προτιμήσεις και περιστάσεις. Είτε είστε νέοι στην καρδιά είτε απλά εκτιμάτε τα ευφάνταστα δώρα, τα αρκουδάκια από τριαντάφυλλα μας έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν μια αίσθηση χαράς και θαυμασμού που θα ζεστάνει την καρδιά σας.

Αρκουδάκι από Τριαντάφυλλα - Κόκκινο

€67,00
ΚΩΔ product_0056

Αρκουδάκι από Τριαντάφυλλα - Λευκό

€67,00
ΚΩΔ product_0057

Αρκουδάκι από Τριαντάφυλλα - Ροζ

€67,00
ΚΩΔ product_0058

Αρκουδάκι από Τριαντάφυλλα - Πάντα

€67,00
ΚΩΔ product_0059

Αρκουδάκι από Τριαντάφυλλα - Γαλάζιο

€67,00
ΚΩΔ product_0060

Αρκουδάκια από Τριαντάφυλλα - Ροζ

€35,00
ΚΩΔ product_0061

Αρκουδάκια από Τριαντάφυλλα - Λευκό

€35,00
ΚΩΔ product_0062

Αρκουδάκια από Τριαντάφυλλα - Κόκκινο

€35,00
ΚΩΔ product_0063

  

 

 

 

Αρκουδάκι με Τριαντάφυλλα - Rose Teddy Bear

Αν ψάχνετε πώς να κάνετε το τέλειο δώρο φέτος για την αγαπημένη σας: Στείλτε ένα πρωτότυπο, όμορφο χειροποίητο αρκουδάκι από τριαντάφυλλα που θα διαρκέσει μια ζωή.

Τα όμορφα αρκουδάκια μας από αφρώδη τριαντάφυλλα διατίθενται σε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, του ροζ, του κόκκινου, του γκρι και του τιρκουάζ, αυτά τα υπέροχα αρκουδάκια δημιουργούν ένα ευχάριστο, αξέχαστο δώρο για οποιαδήποτε περίσταση!

Εμπνευσμένο από το παραδοσιακό αρκουδάκι, τα αρκουδάκια από αφρώδη τριαντάφυλλα είναι μια νέα πινελιά στο σύγχρονο δώρο που θα κάνει όλους να ερωτευτούν ξανά και ξανά.

Χαρίστε στην αγαπημένη σας γυναίκα ένα δώρο από τεχνητά τριαντάφυλλα που θα διαρκέσει για πάντα! Φτιαγμένο με συνθετικά τριαντάφυλλα σε ρομαντικό κόκκινο χρώμα, τα χειροποίητα αρκουδάκια από τριαντάφυλλα διαρκούν μια ζωή χωρίς να χρειάζονται φροντίδα!

Search