Αρκουδάκι από Τριαντάφυλλα

Αρκουδάκι με Λουλούδια

Στείλτε το πιο επιθυμητό και εκτιμώμενο αρκουδάκι από τριαντάφυλλα (λουλούδια) διαθέσιμο! Είμαστε υπερήφανοι που διασφαλίζουμε ότι παρέχουμε τα καλύτερα αρκουδάκια που είναι διαθέσιμα στην Αθήνα στο διαδίκτυο, τα οποία είναι χειροποίητα και αποστέλλονται αυθημερόν. Το 21 Flowers ανθοπωλείο είναι η νούμερο ένα επιλογή για αρκουδάκια με λουλούδια στην Αθήνα λόγω της εμπειρίας μας και των δώρων υψηλής ποιότητας που πουλάμε.

Αρκουδάκι από Τριαντάφυλλα - Κόκκινο

€67,00
ΚΩΔ product_0056

Αρκουδάκι από Τριαντάφυλλα - Λευκό

€67,00
ΚΩΔ product_0057

Αρκουδάκι από Τριαντάφυλλα - Ροζ

€67,00
ΚΩΔ product_0058

Αρκουδάκι από Τριαντάφυλλα - Πάντα

€67,00
ΚΩΔ product_0059

Αρκουδάκι από Τριαντάφυλλα - Γαλάζιο

€67,00
ΚΩΔ product_0060

Αρκουδάκια από Τριαντάφυλλα - Ροζ

€35,00
ΚΩΔ product_0061

Αρκουδάκια από Τριαντάφυλλα - Λευκό

€35,00
ΚΩΔ product_0062

Αρκουδάκια από Τριαντάφυλλα - Κόκκινο

€35,00
ΚΩΔ product_0063

  

 

 

 

Αρκουδάκι με Λουλούδια - Rose Teddy Bear

Αν ψάχνετε πώς να κάνετε το τέλειο δώρο φέτος για την αγαπημένη σας: Στείλτε ένα πρωτότυπο, όμορφο χειροποίητο αρκουδάκι με λουλούδια που θα διαρκέσει μια ζωή.

Τα όμορφα αρκουδάκια μας από αφρώδη λουλούδια διατίθενται σε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, του ροζ, του κόκκινου, του γκρι και του τιρκουάζ, αυτά τα υπέροχα αρκουδάκια δημιουργούν ένα ευχάριστο, αξέχαστο δώρο για οποιαδήποτε περίσταση!

Εμπνευσμένο από το παραδοσιακό αρκουδάκι, τα αρκουδάκια από αφρώδη λουλούδια είναι μια νέα πινελιά στο σύγχρονο δώρο που θα κάνει όλους να ερωτευτούν ξανά και ξανά.

Χαρίστε στην αγαπημένη σας γυναίκα ένα αρκουδάκι ως δώρο από τεχνητά λουλούδια που θα διαρκέσει για πάντα! Φτιαγμένο με συνθετικά τριαντάφυλλα σε ρομαντικό κόκκινο χρώμα, τα χειροποίητα αρκουδάκια από τριαντάφυλλα διαρκούν μια ζωή χωρίς να χρειάζονται φροντίδα!

Search