Αποστολή Λουλουδιών σε Μαιευτήριο

Αποστολή Λουλουδιών σε Μαιευτήριο

Μοιραστείτε την ευτυχία μιας νέας δέσμης χαράς με μια αποστολή λουλουδιών και δώρων σε μαιευτήριο για νεογέννητο μωρό. Τα μοναδικά μπουκέτα, φυτά σε γλάστρες, ανθοδέσμες, συνθέσεις με λουλούδια και καλάθια δώρων για γέννηση, είναι βέβαιο ότι θα φέρουν χαμόγελα στους περήφανους γονείς. Είτε ψάχνετε για λουλούδια για νεογέννητο αγοράκι, δώρα για κοριτσάκια ή ένα καλάθι δώρων για τους νέους γονείς, έχουμε κάτι για όλους! Πείτε συγχαρητήρια στους νέους γονείς με ένα αξιολάτρευτα λουλούδια που σίγουρα θα λατρέψουν!

Blue Sky - Ανθοδέσμη για Γέννηση

€45,00
ΚΩΔ product_01209

Άρτεμις - Ανθοσύνθεση για Γέννηση

€55,00
ΚΩΔ product_01210

Baby Boy - Ανθοδέσμη για Γέννηση

€65,00
ΚΩΔ product_01211

Baby Girl - Σύνθεση Λουλουδιών για Γέννηση

€65,00
ΚΩΔ product_01212

It's a Girl - Ανθοδέσμη για Γέννηση

€65,00
ΚΩΔ product_01213

It's a Boy - Ανθοδέσμη για Γέννηση

€65,00
ΚΩΔ product_01214

Happiness - Ανθοδέσμη για Γέννηση

€55,00
ΚΩΔ product_01215

Cool Blue - Ανθοδέσμη για Γέννηση

€65,00
ΚΩΔ product_01216

  

 

Αποστολή Λουλουδιών σε Μαιευτήριο για το Νεογέννητο και τη Μαμά

Βρείτε μοναδικά δώρα γέννησης για να πεις το πιο γλυκό καλώς ήρθες με την επιλογή των δώρων μαιευτηρίου που είναι ιδανικά για μικρά αγόρια και κορίτσια, είτε πρόκειται να τα καλωσορίσουμε στον κόσμο ένα νεογέννητο μωράκι ή να ευχηθούμε στους νέους γονείς για την άφιξή τους. Στο 21 Flowers έχουμε συμπεριλάβει αξιολάτρευτα μπουκέτα και ανθοδέσμες με λουλούδια για γέννηση, πρακτικές συνθέσεις και καλάθια λουλουδιών για να επιλέξετε ως πιθανά δώρα για το μαιευτήριο. Τα λουλούδια για νεογέννητα μωρά προτιμούνται ιδιαίτερα για αυτό το γεγονός, καθώς είναι κατάλληλα δώρα για να στείλετε τις ευχές σας στους νέους γονείς, μόλις γεννηθεί το μωρό στο μαιευτήριο.

Το 21 Flowers έχει την τέλεια επιλογή δώρων για γέννηση αγοριού ή κοριτσιού. Από υπέροχες ανθοσυνθέσεις έως φυτά ορχιδέες σε γλάστρες και πολλά άλλα, για να μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το δώρο σας είναι πραγματικά όμορφο και ξεχωρίζει από όλα τα αλλά. Συνδυάστε τα λουλούδια για νεογέννητα μωρά με λούτρινα αρκουδάκια ή σοκολάτες, και στείλτε ένα πραγματικά αξέχαστο δώρο στο μαιευτήριο.  

Όταν ψωνίζετε δώρα για νεογέννητα, αναζητήστε λουλούδια γέννησης όπως συνθέσεις, ορχιδέες και καλάθια, από το 21 Flowers που έχει ήδη λατρευτά μπουκέτα ή ανθοδέσμες για εσάς, τα οποία παραδίδονται αυθημερόν σε όλα τα μαιευτήρια: Ιασώ, Μητέρα, Λητώ, Γαία, Ρέα, Αλεξάνδρα και Έλενα.

 

Search