Ανθοδέσμες Λουλουδιών

Ανθοδέσμες για Περαστικά

Εάν κάποιος που αγαπάτε νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, ίσως αναρωτηθείτε ποια είναι η κατάλληλη χρωματική διάταξη για να στείλετε. Όταν αποφασίζετε ποια λουλούδια να διαλέξετε, η επιλογή ζωντανών χρωμάτων σίγουρα θα φέρει ομορφιά και ευθυμία στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Σκεφτείτε την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις του αγαπημένου σας προσώπου, αλλά σχεδόν όλοι θα εκτιμήσουν μια ανθοδέσμη από λαμπρά χρώματα και φωτεινές αποχρώσεις.

Νίνα - Ανθοδέσμη με Λουλούδια

€55,00
ΚΩΔ product_01931

Αίσθημα - Ανθοδέσμη με Κόκκινα Τριαντάφυλλα

€85,00
ΚΩΔ product_01934

Ανθοδέσμη Λουλούδια - Επιλογής μας

€45,00
ΚΩΔ product_01908

Ηλέκτρα - Ανθοδέσμη Λουλούδια

€55,00
ΚΩΔ product_01909

Αθηνα - Ανθοδέσμη Λουλούδια

€55,00
ΚΩΔ product_01910

Αλία - Ανθοδέσμη με Τριαντάφυλλα

€85,00
ΚΩΔ product_01911

Νέδα - Ανθοδέσμη Λουλούδια

€65,00
ΚΩΔ product_01912

Αουρόρα - Ανθοδέσμη Λουλούδια

€45,00
ΚΩΔ product_01913

  

 

 

 

Ανθοδέσμες για Περαστικά

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ανθοδέσμες με λουλούδια για περαστικά και ευχηθείτε καλή ανάρρωση σε ασθενή στο νοσοκομείο. Με τις νέα υπηρεσία αποστολής λουλουδιών του 21 Flowers, μπορείτε να ανθοδέσμες με λουλούδια της αρεσκείας σας και να επιλέξτε την ήμερα παράδοσης την όποια εσείς επιθυμείτε. Παραδίδουμε ανθοδέσμες με λουλούδια κάθε μέρα, από Δευτέρα ως Κυριακή, οπότε ανεξάρτητα από την περίσταση σας μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη λουλουδιών μπορεί να προσφέρει κάτι ξεχωριστό και μοναδικό, κάντε φέτος τις γιορτές ένα όμορφο δώρο που θα εντυπωσιάσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στείλτε ανθοδέσμες λουλουδιών αυθημερόν.

 

Πόσο Διαρκεί Συνήθως η Αποστολή μιας Ανθοδέσμης σε Νοσοκομείο

Η αποστολή λουλουδιών σε νοσοκομείο μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες ανάλογα με την επιλογή παράδοσης που επιλέγετε! Προσφέρουμε προγραμματισμένη παράδοση που μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων. Εάν θέλετε να στείλτε μια ανθοδέσμη με λουλούδια αυθημερόν, επιλέξτε ξεχωριστές ανθοδέσμες και στείλτε λουλούδια σήμερα με το 21 Flowers ανθοπωλείο!

Search