Ανθοδέσμες για Μνημόσυνο

Ανθοδέσμες για Μνημόσυνα

Το 21 Flowers ανθοπωλείο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ανθοδέσμες για μνημόσυνα για να μεταφέρετε την αγάπη και την υποστήριξή σας για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Η αποστολή ανθοδέσμης για μνημόσυνο είναι ένα όμορφο δώρο συμπαράστασης για να στείλετε την αγάπη σας, στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους που σημαίνουν τα περισσότερα για εσάς.

Συλλυπητήρια - Ανθοδέσμη για Μνημόσυνο

€75,00
ΚΩΔ product_02048

Αιωνία η Μνήμη - Ανθοδέσμη για Μνημόσυνο

€75,00
ΚΩΔ product_02049

Συμπάθεια - Ανθοδέσμη για Μνημόσυνο

€55,00
ΚΩΔ product_02050

Αγάπη - Ανθοδέσμη για Μνημόσυνο

€65,00
ΚΩΔ product_02051

Μνήμη - Ανθοδέσμη για Μνημόσυνο

€55,00
ΚΩΔ product_02052

Aπώλεια - Ανθοδέσμες για Μνημόσυνο

€85,00
ΚΩΔ product_02053

Αντίο - Ανθοδέσμη για Μνημόσυνο

€55,00
ΚΩΔ product_02054

Αναμνήσεις - Ανθοδέσμες για Μνημόσυνο

€85,00
ΚΩΔ product_02055

  

 

 

Στείλτε Ανθοδέσμες για Μνημόσυνο 

Η ξαφνική, απροσδόκητη απώλεια αγαπημένων προσώπων είναι αναμφίβολα ένα συγκλονιστικά δυσάρεστο γεγονός και σε ένα οδυνηρό γεγονός, όπως η κηδεία και το μνημόσυνο. Η αποστολή λουλουδιών δείχνει σεβασμό σε όσους θρηνούν για τον θάνατό ενός αγαπημένου προσώπου. Σε μια αναπόφευκτη πραγματικότητα όμως οι κηδείες ή τα μνημόσυνα, μπορείτε να εκφράσετε τα συλλυπητήριά σας με λουλούδια.

 

Ποσά Λουλούδια Πάνε σε Κηδεία 

Πόσα και ποια είναι τα λουλούδια που πάνε σε κηδεία. Σύμφωνα με την παράδοση, κατά την τέλεση της κηδείας, οι στολισμοί, ή ανθοδέσμες με λουλούδια και τα στεφάνια κηδείας, πέρα από το διακοσμητικό τους ρόλο, έχουν επίσης έντονο συμβολισμό και ιδιαίτερο νόημα. Τα λουλούδια στέλνουν μηνύματα αγάπης, με έντονη συναισθηματική αξία, στην τελετή κηδείας κάποιου αγαπημένου προσώπου. Πιθανόν, μπορεί να μην έχετε παρευρεθεί ποτέ σε κηδείες ή μνημόσυνα και στην παρούσα φάση, είναι λογικό να αναρωτιέστε, πόσα λουλούδια πάνε σε κηδεία. Στο online ανθοπωλείο μας θα βρείτε ανθοδέσμες και συνθέσεις με λουλούδια για να εκφράσετε τα πιο «Θερμά Συλλυπητήρια».

 

Ανθοσυνθέσεις για Μνημόσυνο

Λουλούδια & Στολισμός Μνημοσύνου. Με πολυετή εμπειρία και υψηλό αίσθημα ευθύνης, σας προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα συνδυασμών από ανθοδέσμες, καλάθια, κασπώ, συνθέσεις και ανθοσυνθέσεις για μνημόσυνο με φρέσκα λουλούδια. Τι πάμε σε ένα μνημόσυνο: Ένα μπουκέτο λουλούδια για να εκφράσετε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Αποστολή Ανθοδέσμες για Μνημόσυνα  

Η αποστολή ανθοδέσμης για μνημόσυνο είναι ως ένδειξη σεβασμού προς τον θανόντα για να εκφράσετε τη θλίψη σας στη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου. Τόσο ένα στεφάνι κηδείας όσο και ένας σταυρός κηδείας αποτελεί μια ευγενική χειρονομία προς την οικογένεια του θανόντα. Στείλτε σήμερα τα συλλυπητήριά σας με ένα στεφάνι κηδείας από το 21 Flowers ανθοπωλείο.  

 

 

Search